Poze Adunare

 • A 3-a Adunare Generala a Retelei Nationale a Muzeelor din Romania

  Poza: A 3-a Adunare Generala a Retelei Nationale a Muzeelor din Romania

 • Helinick - AGAAR

  Poza: Helinick participa la a 25-a Conferinta si Adunare Generala a Asociatiei Aeroporturilor din Romania

 • A 48a Adunare Generala C.L.I.P.S.A.S. are loc pentru prima oara in istorie in Romania

  Poza: A 48a Adunare Generala C.L.I.P.S.A.S. are loc pentru prima oara in istorie in Romania

 • t

  Poza: Uniunea Populară Social Creştină îi aminteşte Curţii Constituţionale că nu este Marea Adunare Naţională şi nici nu se poate substitui Parlamentului!

 • Preschool Innerfox

  Poza: Preschool „Innerfox“ - matematica atractiva pentru tablete

 • Summitul standardizarii europene: a 46-a Adunare generală CEN, cea de a 34-a Adunare generală CENELEC, împreună cu cea de a 4-a Conferinţă anuală comună CEN-CENELEC.

  Poza: Summitul standardizarii europene: a 46-a Adunare generală CEN, cea de a 34-a Adunare generală CENELEC, împreună cu cea de a 4-a Conferinţă anuală comună CEN-CENELEC.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul adunare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la adunare. Pozele pe tema adunare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul adunare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la adunare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la adunare.