COMUNICAT DE PRESA ADV COMMUNICATION

BUCURESTI - 14 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

9701-giuliofoto.jpg

Agentia de relatii publice, ADV COMMUNICATION, isi deschide filiala in Italia

COMUNICAT DE PRESA ADV COMMUNICATION

ADV COMMUNICATION se poata mandri cu doua filiale active in Italia incepand cu aceasta luna: la Treviso si la Milano. Agentia, deschisa acum doi ani la Bucuresti de catre Giulio Bertola, prezent in Romania de peste 10 ani cu alte activitati antreprenoriale, a devenit imediat un sprijin eficace in procesul comunicarii pentru intreprinzatorii italieni prezenti in Romania.
ADV COMMUNICATION este specializata in coordonarea de birouri de presa externe, crearea si organizarea de evenimente, in relatii publice si gestiunea imaginii. Printre clienti se numara Fundatia Sistema Italia Romania (ce are ca asociati cele mai importante patronate italiene: Confindustria, Confagricoltura, Confartigianato, dar si cele mai importante banci: Banca Italo-Romena, San Paolo IMI Bank Romania, Unicredit Romania) si Unimpresa Romania, Uniunea Intreprinderilor Italiene din Romania.
“Importanta ultimelor activitati desfasurate de ADV COMMUNICATION, printre care participarea in calitate de co-organizator la Adunarea Generala Unimpresa Romania, ce a avut loc in luna iunie la Bucuresti, relatiile foarte bune cu presa italiana si mai ales prezenta numeroasa a firmelor italiene in Romania si nevoia multora dintre acestea de a avea un interlocutor unic in procesul comunicarii ne-au determinat sa facem acest pas important – declara Giulio Bertola – Presedinte ADV COMMUNICATION. Am decis sa ne deschidem o filiala si in Italia pentru a raspunde astfel cererilor intr-un numar din ce in ce mai mare venite din partea intreprinzatorilor italieni, care printr-o campanie de comunicare potrivita doresc sa se aproprie de Romania, tara care incepe sa nu mai fie privita drept o tara de productie, ci drept o piata de consum de peste 23 milioane locuitori, a doua ca marime din Estul Europei, dupa Polonia”.
Pentru a garanta un sprijin real in comunicare si o colaborare concreta intre Italia si Romania, ADV Communication are ca partener in Italia agentia Ideeuropee Communication in Action.
“Alegerea de a ne alatura agentiei Ideeuropee – declara Giulio Bertola – a inceput sa se concretizeze inca de acum 2 ani, cand ADV COMMUNICATION a luat nastere la Bucuresti, iar Ideeuropee a participat in mod activ la aparitia acestei societati. In acesti doi ani am colaborat in multe randuri in cadrul diferitelor evenimente organizate in Italia si in Romania. Sunt multe evenimente comune si obiective ce ne leaga de Piergiorgio Paladin si de Andrea Vidotti, fondatori ai agentiei italiene care incearca sa raspunda unei nevoi de comunicare intr-o tara precum Italia care trece printr-o faza de delocalizare si internationalizare”.

Despre ADV Communication

AGENTIE RELATII PUBLICE
Denisa Mincu
info@advcommunication.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adv-communication/comunicat-de-presa-adv-communication