Comunicat de presa TONUCCI&PARTNERS

BUCURESTI - 27 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Ambasada Italiei la Bucuresti va celebra pe 29 septembrie cei 10 ani de activitate in Romania a biroului de avocatura international “Tonucci&Partners”

Acest eveniment aduna la un loc in cadrul prestigioasei resedinte a Ambasadorului Italiei, excelenta antreprenoriala si manageriala, atat italiana cat si romana, ce isi desfasoara activitatea in Romania, precum si reprezentanti ai mediului politic, cultural si testiamonial de succes.
“Consider de o deosebita importanta pentru societatile care vin in Romania, constientizarea importantei pe care au, ca straini, in desfasurarea activitatii cu profesionalism si responsabilitate, indiferent de domeniul de activitate. O responsabilitate cu doua directii clare, aceea indreptata catre clientii nostri care au nevoie de competenta, incredere, raspunsuri concrete si rapide, si o buna capacitate de a interpreta legislatia unei tari in continua crestere si dezvoltare, a unei tari precum Romania care are nevoie de impartasi know-how-ul, pregatirea si experienta dobandita in urma unei excelente profesionale precum a noastra. Ne aflam in Romania de 10 ani, si am crescut, asigurand clientilor nostri servicii de calitate, si ca in orice alt caz de internationalizare a biroului nostru in lume, vrem si ne dorim sa contribuim, in calitate de protagonisti la cresterea si dezvoltarea Romaniei”, declara fondatorul si Managing Partner al biroului de avocatura “Tonucci&Partners”, Avocat Mario Tonucci.”
In cei 10 ani de activitate profesionistii de la “Tonucci&Partners” au sprijinit branduri importante care astazi reprezinta protagonisti de netagaduit ai economiei romanesti, societati care prin dezvoltarea lor au contribuit si vor contribui la cresterea Romaniei.
Pe langa activitatea generala de asistenta in materie de drept societar si comercial a birourilor din Bucuresti, destinata intreprinzatorilor locali si internationali, “Tonucci&Partners” a gestionat si numeroase cazuri in Europa de Sud-Est si in tari in curs de dezvoltare. A acordat in special asistenta juridica pentru numeroase joint-ventures intre societati private occidentale si tari din Europa de Sud-Est sau din alte tari, in special in ceea ce priveste problematicile fiscale, societare si comerciale.
Inca de la infiintarea sa, Biroul de avocatura “Tonucci&Partners” din Bucuresti s-a perfectionat in domeniul contractelor de credit pentru exporturi cu facilitari din partea SIMEST si acoperire de asigurare din partea SACE.
Biroul a avut de-a lungul timpul drept clienti: Alitalia-Cai, Astaldi, Beghelli, Eni, Europcar, Fortore Energia, Intesa Sanpaolo, Italstrade, Max Mara, Mercede Benz Servizi Finanziari, Moody’s, Radici Group, Riso Scotti, Sace, Sorgenia, Telespazio, Todini, sau Unicredit.
Societatile cu participatie straina in Romania depasesc astazi 160.000, dintre care 28.000 sunt societati italiene. Schimburile comerciale cu Italia a inregistrat volumuri in crestere, la sfarsitul anului 2009, exporturile erau de aproape 4.033.242.413 euro, in timp ce importurile ajungeau la 3.695.579.112 euro.
“Este indispensabila instaurarea unei colaborari constructive si a unei interactiuni cu mass-media, deoarece acum mai mult decat niciodata aceasta are sarcina de a contribui in mod concret la dezvoltarea acestei tari. O misiune dificila, dar a carei rezultate incep sa se vada inca de acum, multumita unei informari din ce in ce mai calitative si mai ample, care tinde sa recompenseze nu atat excesul cat valoarea initiativelor si a actiunilor”, incheie Avocat Mario Tonucci.

Despre ADV Communication

avocatura
ADV Communication
021/31042.33
info@advcommunication.ro
dmincu@advcommunication.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adv-communication/comunicat-de-presa-tonuccipartners