Draga Calatorule, Vara se apropie cu pasi repezi! Vacanta ta o gasesti pe adventuretravel.ro

BUCURESTI - 18 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Social, Turism

Vara se apropie cu pasi repezi! Vacanta ta o gasesti pe site-ul adventuretravel.ro , de unde poti alege dintre toate ofertele noastre: mare, munte, circuit, exotice, city break.
Cu noi pleci bine informat si garantam cele mai bune tarife!

Draga Calatorule,

Vara se apropie cu pasi repezi! Vacanta ta o gasesti pe site-ul www.adventuretravel.ro , de unde poti alege dintre toate ofertele noastre: mare, munte, circuit, exotice, city break.

Cu noi pleci bine informat si garantam cele mai bune tarife!

Pentru ca esti o persoana dinamica si timpul conteaza foarte mult pentru tine, am lansat aplicatia Facebook pentru a te ajuta sa-ti gasesti mai rapid vacanta visata.

Gasesti cele mai bune oferte pentru bilete de avion, charter, vacante, reduceri, vouchere cadou accesind si www.facebook.com/adventuretravel.ro.

Cand pregatim o oferta, visam impreuna cu tine la acele locuri si asta ne ajuta sa construim cea mai incitanta si frumoasa vacanta. Asta este cheia succesului vacantelor propuse de noi; nu degeaba suntem "EXPERTI  IN DISTRACTII!"

www.adventuretravel.ro

www.reduceri-sezon.ro

www.facebook.com/adventuretravel.ro

Despre ADVENTURE TRAVEL SRL

In Echipa Adventure Travel suntem tineri cu experienta in pregatirea vacantelor. An de an mergem sa descoperim o multime de hoteluri noi si locatii de vis, stim sa comparam ofertele in asa fel incat sa oferim cel mai potrivit hotel in functie de preferintele si bugetul dvs, cel mai bun bilet de avion ca pret si orar de zbor sau vacanta perfecta.

Cand pregatim o oferta, visam impreuna cu dvs. la acele locuri si asta ne ajuta sa construim cea mai incitanta si frumoasa vacanta.
Asta este cheia succesului vacantelor propuse de noi, si nu degeaba suntem "EXPERTI IN DISTRACTII!"

Taguri: cazareavionreduceribileteitaliaskiMAREtravelAustriasejurcharterBulgariaTurciaplajasoareadventuresezonautocar
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adventure-travel-srl/draga-calatorule-vara-se-apropie-cu-pasi-repezi-vacanta-ta-o-gasesti-pe-adventuretravel-ro