FantastiKids si Adventure Travel organizează tabara de limba engleză la Universitatea Maynooth, Irlanda

BUCURESTI - 30 aprilie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Turism, Farmaceutic

Live site

FantastiKids, un club dedicat parintilor preocupati de educatia de calitate pentru copiii lor, prin intermediul Agentiei Adventure Travel, Agenţie de turism cu o experienta de peste 12 ani, a anuntat astăzi organizarea primei tabere de studiu a limbii engleze, în perioada 11-26 iulie 2014 la Universitatea Maynooth de langa Dublin, Irlanda, singura de acest tip de pe piaţa românească.

-

-

FantastiKids si Adventure Travel organizează tabara de limba engleză la Universitatea Maynooth, Irlanda

Aceasta tabara educativa, cu durata de 15 zile este menita studiului limbii engleze prin  perfecţionarea abilităţilor de comunicare în limba engleză a copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, cu diverse niveluri de pregătire,  prin îmbinarea activităţilor educative, de socializare şi recreere chiar în campusul Universităţii Maynooth, Irlanda.

În plus, copiii vor putea beneficia atât de o experienţă culturală deosebită, prin vizitarea capitalei Dublin şi a altor obiective turistice din împrejurimi, cât şi de una multiculturală prin interacţiunea cu copii de nationalitati diferite.  Grupele de studiu sunt formate din 10-13 copii din tari diferite, cu acelasi nivel de limba engleza. Cursurile din fiecare grupă de studiu vor fi ţinute de profesorii uneia dintre cele mai renumite Scoli de Limba Engleza din Irlanda, profesori acreditati de catre Ministerul Educatiei din Irlanda, specializati in predarea limbii engleze pentru non nativi, iar programa întregii perioade este conformă cu standardele europene, astfel încât copiii vor avea acces la un stil de predare diferit de cel din învăţământul clasic românesc şi la o diversitate extinsă de activităţi.

Tabara are 14 locuri si un insotitor cadru didactic cu experianta, desemnat de organizator, care se va ocupa de toate chestiunile administrative ale copiilor şi le va oferi sprijinul în orice chestiune. Cazarea se face in apartamente moderne, in campus. Fiecare apartament are o bucatarie echipata modern, o zona de living  mobilata. Dormitoarele sunt single, cu baie proprie, grupate in en-suite ( 5 dormitoare impreuna cu bucataria si livingul formeaza un en-suite).

Clasele de studiu sunt formate din copii din toate tarile participante grupati de la nivelul Elementar A1 la avansat C1. Fiecare ora de curs dureaza 45 minute si sunt prevazute 15 ore pe saptamana. Clasele sunt formate din maximum 13 studenti, media este insa de 12 studenti in fiecare clasa. Profesorii se schimba intre prima si a doua ora de curs, astfel incat sa permita copiilor sa beneficieze de stiluri de predare diferite. Salile de curs sunt moderne, confortabile, spatioase.

Maynooth University ofera in fiecare zi, pe langa orele de studiu si un program foarte variat, care imbina cultura, sportul si distractia. 

In fiecare zi, dupa cursurile de limba engleza, copiii pot realiza diferite activitati in campusul  universitatii. Optiunile sunt variate pentru ca aici exista: un complex sportiv cu sala de sport  unde copii pot juca tenis de masa, basket, badminton si volei sau pot inota intr- o piscina acoperita, incalzita, sau pot juca sporturi de exterior avand un teren de tenis si unul de fotbal in marime naturala.

Pe parcursul celor 2 saptamani sunt incluse in program  4 excursii culturale de jumatate de zi la muzee, galerii si alte atractii turistice din zona, 2 transferuri in Dublin cu insotitorul in fiecare saptamana (Sambata & Duminica), 2 excursii de o zi pe saptamana pentru vizitarea Irlandei cu insotitor si o seara la  Hard Rock Café sau similar. Toate excursiile au ghid, iar intrarile la obiectivele turistice din program sunt incluse.

Programul de activitati ofera copiilor oportunitatea sa isi imbogateasca bagajul de cunostinte, sa socializeze si sa se adapteze unui mediu intercultural, sa se distreze si sa se relaxeze.

In fiecare seara se organizeaza activitati distractive ca de exemplu: disco, Irish Nights (Ceili), karaoke, talent show,  treasure hunt, Mr si Mrs, Casino night sau activitati sportive ca de exemplu turnee de sport, competitii astfel incat sa fim siguri ca programul fiecarui participant este plin de activitati de la micul dejun pana  la culcare.

Despre FantastiKids

Fantastikids este un club care a aparut din necesitatea de a ne ajuta copiii pentru ca si noi suntem parinti si ne dorim ce e mai bun pentru copiii nostri.

Si cum diferenta se poate face prin calitatea educatiei, am cautat si cautam cele mai potrivite programe pentru copii, pe categorii de varsta si preocupari. Locatiile sunt verificate de noi ani de-a randul, personalul este pregatit potrivit exigentelor noastre, iar programele au fost rulate de-a lungul timpului si sunt mereu imbunatatite potrivit feed back-urilor primite.

Despre Adventure Travel

Adventure Travel este o agentie de turism cu o experienta de peste 12 ani, care organizeaza tabere pentru copii in tara si in strainatate, excursii scolare,  evenimente corporate  si vacante de vis oriunde va doriti!

Cele două părţi organizatoare, Fantastikids si Adventure Travel au avut numeroase colaborări pe proiecte din sfera educaţională, această tabără dorindu-se a fi doar un început în construirea unor pachete integrate de vacanţă  pentru elevii români care să le ofere alternativa unor procese de recreere constructivă.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:

www.tabereengleza.com

www.facebook.com/fantastikids

E-mail : office@adventuretravel.ro

Sorina Enachiuc 0729 600287     

Mihaela Haiduc 0728 960370