Reduceri-Sezon.ro si Adventure Travel lanseaza noul website de turism !

BUCURESTI - 22 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Farmaceutic, Energie

Live site

Reduceri-Sezon.ro si Adventure Travel invita vizitatorii sa exploreze noul website de turism si e-catalog de oferte.
Noul website a fost conceput pentru a oferi clientilor o interfata prietenoasa, o experienta mai bună de navigare si functionalitate îmbunătățită, care permite clienților sa acceseze informații detaliate despre oferte, să faca rezervari on-line si ofera opțiunea de a face schimb de informații pe toate site-urile importante de social networking.

Reduceri-Sezon.ro si Adventure Travel invita vizitatorii sa exploreze noul website de turism si e-catalog de oferte. Noul website a fost conceput pentru a oferi clientilor o interfata prietenoasa, o experienta mai  bună de navigare si functionalitate îmbunătățită, care permit clienților sa acceseze informații detaliate despre oferte, să faca rezervari on-line si ofera opțiunea de a face schimb de informații pe toate site-urile importante de social networking.


Website-ul include informatii extinse despre produse si oferte turistice si ofera posibilitatea de a rezerva vacanta de vis online.

Creat pentru a oferi o experienta cat mai prietenoasa, designul websiteului s-a realizat folosind ultimele tehnologii si programe, astfel incat website-ul este compatibil cu majoritatea browserelor si echipamentele mobile, fara a fi nevoie de Adobe Flash pentru vizualizare.

Cu noul site web și e-catalog, clienții pot beneficia acum de conținut online bogat, care este mai ușor de navigat și pot împărtăși cu alții ofertele de turism care ii intereseaza. Acest lucru este un rezultat al discutiilor cu clienții și il consideram un feedback valoros.

Tot pe noul website, va vom tine la curent cu proiectele companiei cum ar fi Taberele de Limba Engleza si va puteti abona la newsletter-ul nostru saptamanal.

Vizitați noul site si e-catalog și lasati-ne feedback-ul dvs. pe noul website prin mail sau un comentariu pe pagina noastră de Facebook.

Despre ADVENTURE TRAVEL SRL

In Echipa Adventure Travel suntem tineri cu experienta in pregatirea vacantelor. An de an, din 2002, mergem sa descoperim o multime de hoteluri noi si locatii de vis, stim sa comparam ofertele in asa fel incat sa oferim cel mai potrivit hotel in functie de preferintele si bugetul dvs, cel mai bun bilet de avion ca pret si orar de zbor sau vacanta perfecta.
Cand pregatim o oferta, visam impreuna cu dvs. la acele locuri si asta ne ajuta sa construim cea mai incitanta si frumoasa vacanta.