La Conferinţa Anului Viitor, 40 de personalităţi româneşti vor povesti despre România în 2014

BUCURESTI - 5 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate


Pe 6 și 7 noiembrie 2013, la Fratelli Studios, se desfășoară Conferința Anului Viitor, un eveniment la care 40 de personalități din diverse domenii precum sport, cultură, antreprenoriat, știință și multe altele vor povesti despre cum cred că va arăta România anul viitor.

La Conferinţa Anului Viitor, 40 de personalităţi româneşti vor povesti despre România în 2014

Fiecare din cei 40 de invitați va avea la dispoziție 15 minute pentru a-și argumenta părerea, iar la sfârșitul celor 2 zile de conferință, pe baza voturilor spectatorilor, cel mai frumos/bine argumentat discurs va fi premiat.

În plus, pe tot parcursul anului viitor se va urmări ce se întâmplă cu “prezicerile” invitaților.

Inițiatorul proiectului, Alex Zamfir, a declarat: “Sincer, nu știu ce vor spune cei 40 de invitați. Sunt și eu la fel de curios ca toată lumea și abia aștept să îi ascult. Sunt încântat că am gândit un eveniment unic în România, cu o întrebare grea – Ce crezi că se va întâmpla anul viitor? – care va avea 40 de răspunsuri, toate interesante pentru că vin din partea unor personalități care și-au dovedit valoarea în domeniile în care activează. “

Pe site-ul evenimentului – www.anulviitor.ro - sunt disponibile mai multe informații despre eveniment, precum și lista invitaților și programul celor două zile ale conferinței.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adventure/la-conferinta-anului-viitor-40-de-personalitati-romanesti-vor-povesti-despre-romania-in-2014