Lactag si-a premiat castigatorii campaniei “PE GUSTATE CU LACTAG”

BUCURESTI - 25 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Joi, 19 septembrie 2013, Lactag a organizat festivitatea de acordare a premiilor din cadrul campaniei “Pe Gustate cu Lactag”. Festivitatea s-a desfasurat in magazinul PE GUSTATE din complexul Mercur- Craiova.
In urma participarii la concursul organizat in reteaua de magazine “Pe Gustate”, castigatorii au intrat in posesia premiilor: roboti de bucatarie, telefoane si a marelui premiu, o masina Ford Fiesta.

Lactag si-a premiat castigatorii campaniei “PE GUSTATE CU LACTAG”

Joi, 19 septembrie 2013, Lactag a organizat festivitatea de acordare a premiilor din cadrul campaniei “Pe Gustate cu Lactag”. Festivitatea s-a desfasurat in magazinul PE GUSTATE din complexul Mercur- Craiova.

In urma participarii la concursul organizat in reteaua de magazine “Pe Gustate”, castigatorii au intrat in posesia premiilor: roboti de bucatarie, telefoane si a marelui premiu, o masina Ford Fiesta.

Cu acesta ocazie, Robert Iriza, Director executiv Lactag a declarat: “Lactag a avut deosebita placere sa inmaneze castigatorilor premiile la cele 3 categorii. Felicitari castigatorilor si multumim tuturor participantilor care au avut incredere in produsele si in brandul Lactag.”

Eduard Stanov, director de Marketing si Comunicare Lactag, a completat: “In ziua festivitatii, am pregatit pentru toti participantii si cumparatorii din magazinul Pe gustate – Mercur discount-uri la cosul de cumparaturi si produse la preturi promotionale. Multumim si promitem sa oferim in continuare produse gustoase, proaspete, la standarde calitative europene. ”

Concursul s-a desfasurat in reteaua de magazine proprii Lactag “PE GUSTATE”, in perioada 29 aprilie - 31 august 2013. Pentru a participa la aceasta campanie, participantii au achizitionat produse din magazinele Pe gustate in valoare de minim 50 de lei, au completat un talon cu datele personale si l-au depus in urna.. Participantii au primit un premiu garantat - 5% reducere la urmatorul bon de cumparaturi plus sansa de a castiga unul din marile premii .

 

Extra info:

Lactag - Din punct de vedere al clasificarii societatilor de prelucrare a laptelui din Romania, Lactag este in prima categorie, avand nr. de autorizare L126 specific pentru schimburi intracomunitare.

Lactag este cea mai mare firma producatoare de lactate din sudul tarii, cu o capacitate de 30.000 litri/schimb. Lactag functioneaza ca societate pe actiuni din 1991, fiind creata pe structura fostei ICIL Arges infiintata in 1962. Din iulie 2012 societatea a trecut sub o noua conducere, 91% din actiunile companiei fiind preluate de Robert Iriza si Adriean Asan-Mic.

 

În anul 2012, odată cu procesul de rebranduire a avut loc și diversificarea gamei de produse. În prezent, în gama sortimentală Lactag se regăsesc Laptele, Brânza Făgăraș, Sana, Ayran, Kefir, Laptele bătut, Iaurtul ușor, Iaurtul natur, Iaurtul extra, Iaurtul grecesc, Iaurtul de băut, Smântâna, Smantana dulce pentru frisca, Untul de masă cu concentratii diferite de grasime, Telemeaua de vacă, Brânza țărănească cu smântână Cottage, Brânza proaspătă, Branza dietetica și cașcavalul Rucăr.

 

In anul 2013, S.C. LACTAG S.A. a intrat și pe piața mezelurilor și a produselor din carne. In luna mai a anului curent, SC LACTAG SA a achizitionat o importanta fabrica de mezeluri situata in imediata apropiere a Craiovei. Mezelurile si specialitatile afumate produse de catre SC LACTAG SA sunt apreciate de clienti atat pentru gustul lor echilibrat, cat si pentru metodele de preparare (in procesul de fabricatie se folosesc membrane naturale, produsele sunt afumate cu fum natural de fag, iar carnea folosita la fabricarea lor este de cea mai buna calitate). Dintre produsele cele mai cautate de catre clienti, putem aminti carnatii macelaresti, carnatii traditii oltenesti, carnatii cu sunca, carnatii de gratar, salamul cu sunca extra, salamul traditii oltenesti, salamul de vara extra, salamul taranesc, crenvurstii din piept de pui, pieptul haiducesc, pieptul ardelenesc, muschiul tiganesc, sunca presata din piept de pui si altele.

Totodată,  Lactag a început dezvoltarea rețelei proprii de magazine Pe gustate. Magazinele oferă cele mai proaspete delicii din lapte și carne la preț de producător, plus multe alte produse la prețuri promoționale.

In prezent, reteaua de magazine «Pe gustate » numara 25 de magazine proprii situate in Bucuresti, Pitesti, Craiova, Mioveni, Curtea de Arges, Bals, Caracal, Dragasani, Strehaia.

Obiectivul Lactag este să ofere consumatorilor produse gustoase, proaspete, la standarde calitative

europene. Lactag își dorește să rescrie continuu povestea gustului bun, proaspăt și natural.

www.lactag.ro

www.pegustate.ro

 

 

 

Taguri: produsepremiimasinalactagfestivitate
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adventure/lactag-si-a-premiat-castigatorii-campaniei-pe-gustate-cu-lactag