Romanian Fun Festival te duce intr-o Calatorie culturala

BUCURESTI - 2 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Educatie / Cultura

Astazi, 2 aprilie 2014, prin Gara de Nord Bucuresti trece un eveniment cultural inedit adus de Romanian Fun Festival .
Concertul maestrului naist Nicolae Voiculet .

Va asteptam in zona biroului de informatii incepand cu ora 16:00.

http://romanianfunfestival.ro/calatorie-culturala/

In data de 2 aprilie, calatorii din Gara de Nord Bucuresti vor avea posibilitatea de a-si schimba destinatia cu un loc in care timpul sta pe loc, iar zgomotul grijilor de zi cu zi este inlocuit cu sunetele armonioase de nai, oferite de maestrul Nicolae Voiculet.

Concertul, organizat in parteneriat cu CFR, face parte din grupul evenimentelor realizate in cadrul Romanian Fun Festival, ce va avea loc in perioada 2-6 aprilie 2014 si isi propune sa readuca zambetul pe fetele bucurestenilor.

Astfel, urechile calatorilor din Gara de Nord vor fi incantate prin muzica maestrului naist, care de la varsta de 5 ani a descoperit sunetul aparte al acestui instrument, caruia, de atunci, i s-a dedicat intru totul.

Nicolae Voiculet considera muzica drept un limbaj universal, iar concertele sale sunt modalitatea prin care incearca sa aduca impreuna culturi si societati diferite.

Cei interesati de un altfel de dialog sunt asteptati miercuri, 2 aprilie, incepand cu ora 16:00, in Gara de Nord. Organizatorii promit o calatorie culturala de neuitat.

         Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficiala a festivalului, www.romanianfunfestival.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/Romanianfunfestival

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adventure/romanian-fun-festival-te-duce-intr-o-calatorie-culturala