INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!
Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.

Advertoriale

De ce este important sa publici advertoriale

Daca un singur advertorial aduce numeroase avantaje pentru orice afacere, imagineaza-ti ce poate face o campanie de advertoriale.

Advertorialele pot fi de doua feluri: advertoriale SEO sau advertoriale publicitare. Advertorialele publicitare sunt cele in care se mentioneaza brandul, se aduga produse sau se prezinta afacerea. In schimb, advertorialele SEO sunt cele care arata asemeni articolelor normale, dar in care este inserat un link catre site-ul tau. Acestea au cel mai bun impact pe termen lung, deoarece iti aduce backlink-uri catre site, ceea ce te ajuta in strategia SEO, pozitionand site-ul mai sus in motoarele de cautare.

Pe scurt, advertorialele SEO sunt pline de informatii esentiale, dar trebuie sa aiba legatura cu subiectul site-ului. De exemplu, daca ai un site de home&deco, trebuie sa scrii un advertorial care sa aiba legatura cu subiectul si nu unul despre sanatate. Iar pentru ca impactul sa fie si mai mare, acestea trebuie postate pe site-uri cu profil de home&deco, sau de interes general.

Advertorialele SEO difera de cele publicitare prin faptul ca nu se bazeaza pe slogane atractive, prin plasare de produse sau, prin mentionarea brandului. Acestea sunt native, scrise asemeni unui articol jurnalistic sau chiar editorial.

Content Optimization

Optimizarea continutului ajuta site-ul sa se claseze mai bine si sa obtina rezultate mai bune in Google.

Keyword Research

Keyword Research te ajuta sa gasesti cele mai bune cuvinte cheie pe care sa le vizezi in strategia de optimizare SEO.

Rank Tracking

Rank Tracking sau urmarirea clasamentului cuvintelor cheie te ajuta sa te asiguri ca site-ul este vizibil in motoarele de cautare.

Google Webmaster Tools

Monitorizeaza evolutia site-ului in Google cu ajutorul acestui tool care verifica integritatea unui site in motoarele de cautare.

Seo Spyglass

Cu ajutorul acestui tool poti vizualiza toate link-urile care sunt penalizate de Google, pentru a le eminima.

Link Research

Link Research Tools este un instrument uimitor pentru eliminarea penalizarilor automate si manuale ale Google si pentru crearea de campanii de link building.
De ce sa alegi comunicatedepresa.ro in strategia ta de advertoriale?
  • Advertorialele SEO te ajuta sa urci in cautarile din Google, creand backlink-uri catre site-ul tau
  • Poti publica articole instant, dintr-o lista de peste 800 de site-uri din toate domeniile
  • Totul se intampla dintr-un singur loc, printr-un sistem automatizat, prin urmare castigi timp valoros pentru tine. Procesul dureaza maximum 3 minute
  • Advertorialele te ajuta la construirea unui brand awareness, atragand mai multi clienti pentru afacerea ta
  • Peste 18 ani de experienta in media digitala
  • Peste 150.000 de articole publicate
  • Vei avea un consultant direct care iti va fi alaturi pentru orice problema
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre optimzarea SEO
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Link Building
Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de backlinkuri.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Campanie SEO
O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. 
Servicii SEO
Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea site-ului in motoarele de cautare prin publicarea de articole SEO.
Google Ads
Google Ads iti permite sa-ti promovezi afacerea persoanelor potrivite, in locul potrivit si la momentul potrivit, astfel incat sa atragi vanzari rapid.
Facebook Ads
Facebook Ads este platforma ideala pentru a creste vizibilitatea afacerii tale sau pentru a atrage rapid vanzari, atat prin campanii B2C cat si B2B.
Fonduri Europene
Beneficiare de granturi prin programele de Fonduri Europene au obligatia de a publica communicate de presa la inceputul si finalizarea proiectului.
Comunicate de presa tema Advertoriale
advertoriale. Advertoriale seo
advertoriale. optimizare SEO
advertoriale. comunicarepublica.ro
advertoriale. advertoriale SEO
advertoriale. ghidul bacaului
advertoriale. .
advertoriale. GorjBiz
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept