Try Ambition la Try Success 4 cu Manuela Necula, Calin Dragan si Mariana Wencz!

BUCURESTI - 26 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Try Success editia a 4-a se va incheia vineri, 3 octombrie cu Try Ambition, ziua dedicata oamenilor de afaceri al caror parcurs profesional a cunoscut un succes remarcabil intr-un timp relativ scurt. Nu rata intalnirea cu Manuela Necula, Calin Dragan si Mariana Wencz si ocazia de a afla povestile lor de succes!

Try Ambition la Try Success 4 cu Manuela Necula, Calin Dragan si Mariana Wencz!

Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania (ora 13:00) conduce cele 6 companii care se afla sub umbrela grupului Ogilvy Romania, Calin Dragan, General Manager Coca-Cola HBC Romania (ora 15:00), primul roman care a ajuns sa conduca afacerile principalului producator de bauturi non-alcoolice de pe piata din Romania si Mariana Wencz, Country General Manager Zentiva (ora 17:00), singura femeie Country Manager din Grupul Zentiva, un jucator important pe pietele farmaceutice din Europa Centrala si de Est, va invita la ultima zi a conferintelor Try Success editia a 4-a!

ADVICE Romania va asteapta la ultima zi a Conferintelor Try Success 4, Try Ambition!

Pentru detalii si inscrieri, accesati www.trysuccess.ro

Participarea este gratuita!

Despre ADVICE Romania

ADVICE Romania este o companie dinamica si inovativa care si-a propus sa aduca schimbari majore in domeniul evenimentelor de business.
ADVICE Romania se diferentiaza prin felul in care realizeaza ceea ce isi propune: 100% cele mai inalte standarde, 100% experienta generatoare de schimbari majore de atitudine pentru toti cei implicati, 100% profesionalism.
Carmen Boer
Managing Partner
carmen.boer@adviceromania.com