Try Innovation la Try Success 4 cu Robert Maxim, Dragos Nicolaescu si Codrut Pascu!

BUCURESTI - 19 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Try Innovation este cea de-a doua zi a conferintelor Try Success, ziua dedicata celor care au avut un aport substantial la evolutia business-ului pe care il conduc. Nu rata marti, 31 octombrie, intalnirea cu Robert Maxim, Dragos Nicolaescu si Codrut Pascu!

Try Innovation la Try Success 4 cu Robert Maxim, Dragos Nicolaescu si Codrut Pascu!

Robert Maxim, Managing Partner Ensight Management Consulting (ora 13:00) are o experienta de 12 ani in consultanta in management, a lucrat in acest domeniu pentru biroul din Bucuresti al uneia dintre primele 5 societati de consultanta din lume, Dragos Nicolaescu, Country Manager Fujitsu-Siemens Computers (ora 15:00), este membru 'ab initio' al echipei Fujitsu-Siemens Computers, si-a jucat zarurile carierei cu tact ajungand un manager de top in industria de IT si Codrut Pascu, Managing Director Roland Berger Romania (ora 17:00), a studiat in Franta, a lucrat in investment banking pentru Morgan Stanley la Londra si a revenit la Bucuresti ca sef al biroului companiei germane, vin marti, 31 octombrie la Try Success 4.

ADVICE Romania va asteapta la Try Innovation, cea de-a doua zi a Conferintelor Try Success editia a 4-a!

Pentru detalii si inscrieri, accesati www.trysuccess.ro

Participarea este gratuita!

Despre ADVICE Romania

ADVICE Romania este o companie dinamica si inovativa care si-a propus sa aduca schimbari majore in domeniul evenimentelor de business.
ADVICE Romania se diferentiaza prin felul in care realizeaza ceea ce isi propune: 100% cele mai inalte standarde, 100% experienta generatoare de schimbari majore de atitudine pentru toti cei implicati, 100% profesionalism.

Carmen Boer
Managing Partner
0723.695.139
carmen.boer@adviceromania.com