Edip Amet este noul Director General al companiei Claim Expert Services, parte a Vienna Insurance Group

BUCURESTI - 25 ianuarie 2023

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Claim Expert Services , companie românească specializată în constatarea și evaluarea daunelor auto, care oferă servicii de calitate pe piața asigurărilor din România încă din 2009, membră a Vienna Insurance Group , are o nouă conducere, începând cu Ianuarie 2023.

Edip Amet, noul Director General al Claim Expert Services

Edip Amet, noul Director General al Claim Expert Services

Edip Amet (37 de ani) a fost confirmat în poziția de Director General al Claim Expert Services, anterior asigurând interimatul în cadrul companiei, în perioada martie – decembrie 2022, după plecarea fostului Directorului General, Jürgen Palmberger.

Cu o experiență de peste 15 ani în industria IT și financiară, noul Director General al Claim Expert Services este un manager cu expertiză în digitalizare, în automatizarea proceselor inovatoare și în oferirea de soluții organizaționale orientate către creșterea calității serviciilor.

În paralel, în perioada iulie 2020 – aprilie 2022, Edip Amet a ocupat și postul de Director Operațional al Global Assistance Services SRL, o altă companie membră a Vienna Insurance Group, din martie 2022 fiind și Director General al operatorului mai devreme amintit.

”2022 a fost anul consolidării pentru noi, anul în care am demonstrat că putem să oferim servicii de cea mai bună calitate și să fim un partener de încredere pentru clienți. Am avut o creștere organică, așteptată odată cu redeschiderea post pandemică, dar mult mai important este faptul că am avut o creștere consistentă în numărul de servicii oferite. Tocmai din perspectiva acestor servicii, strategia noastră pentru perioada 2023 - 2025 este aceea de a ne consolida poziția de business partner pentru clienți. Ne dorim să fim relevanți pentru clienții noștri si să ne diferențiem pozitiv față de competiție. Astfel, serviciile noastre depășesc suportul monetar iar asistența imediată pentru clienți în momentul producerii prejudiciului oferă o valoare adăugată în timp. Cu siguranță, în perioada următoare, vom continua investiția în echipe, în crearea de noi oportunități pentru angajați și de noi servicii pe zona de non-motor, pe zona de asistență și de modernizare a sistemelor IT, pentru a ne putea concentra pe ceea ce contează, și anume clientul nostru”, a declarat Edip Amet,Director General al Claim Expert Services.

Parte a Vienna Insurance Group, Claim Expert Services România este o companie specializată în constatarea și evaluarea daunelor auto și oferă servicii de calitate pe piața asigurărilor din România încă din 2009, anul în care operatorul și-a început activitatea. Claim Expert Services se bucură de o continuă dezvoltare și îmbunătățire a calității serviciilor oferite clienților privind avizarea dosarelor de daună și inspecția tehnică a vehiculelor asigurate ori păgubite pentru două companii românești de asigurare ale grupului VIG: Asirom și Omniasig.

Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) este principalul grup de asigurări din Austria și din întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Grupul, cu o tradiție îndelungată, branduri puternice și o relație apropiată cu clienții este format din aproximativ 50 de companii din 30 de țări. Cei peste 25.000 de angajați ai VIG răspund nevoilor de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Grupul VIG beneficiază de rating A+ cu perspective stabile din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. VIG colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adwork-society/edip-amet-este-noul-director-general-al-companiei-claim-expert-services-parte-a-vienna-insurance-group