Organipets va participa la PetExpo !

BUCURESTI - 7 iunie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 18-20 iunie, Organipets –prima mancare bio pentru animale, participa la PetExpo, targ ce va avea loc la Sala Polivalenta, in Bucuresti. Ne gasiti la standul 11A!

Organipets va participa la PetExpo !

PetExpo este singurul targ profesional din Romania pe tema animalelor de companie. Aici se vor reuni atat reprezentati ai cabinetelor si clinicilor veterinare, magazinelor de hrana si accesorii de animale, cat si asociatiile de protectie a animalelor. Unul dintre obiectivele PetExpo Romania este acela de a educa consumatorii de profil din Romania inspre o ingrijire de nivel european a animalului de companie. Astfel, evenimentul va contribui la cresterea calitatii produselor si serviciilor de pe piata.

Organipets nu poate lipsi de la un astfel de eveniment, intrucat hrana bio pe care o aduce pe piata este cea mai buna mancare pe care cainii si pisicile o pot consuma, prima de acest tip din Romania. Toate produsele Organipets sunt organice, hipoalergenice, nu au adăugate culori artificiale, arome sau conservantii, nu contin grau sau soia.

Anul acesta sunt asteptati la PetExpo peste 10.000 de vizitatori, iar Organipets a pregatit multe surprize si oferte promotionale pe perioada targului. Pentru inceput, primele 30 de comenzi pe www.organipets.ro vor primi invitatii valabile pentru 2 persoane la targ! Comanda acum sa-ti primesti biletele!

Despre Adwork

Despre Organipets:
OrganiPets este o mancare uscata bio pentru caini si pisici, importata din Marea Britanie si este disponibila pe www.organipets.ro.
Gama Organipets cuprinde:
•Hrana uscata Caine (adult): 1 kg, 2,5 kg, 12 kg
•Hrana uscata Pisica (adult): 750 gr, 5 kg
•Hrana uscata pentru caine (junior): 2 kg
•Delicii pentru caini: 225 gr

Alexandra Banciu
office@organipets.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adwork/organipets-va-participa-la-petexpo