AEBUSS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema AEBUSS

 • AEBUSS

  Bucuresti - 4 septembrie 2012

  Comunicat de INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

  Institutul de Administrare a Afacerilor ASEBUSS ofera doua burse de performanta in valoare de 1500 Euro, respectiv 1000 Euro pentru sesiunea de admitere din septembrie 2012. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: educatie , business , bursa , performanta , aebuss , curs demonstrativ

  Vezi toate comunicatele de presa despre AEBUSS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul AEBUSS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la AEBUSS. Informatiile despre AEBUSS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul AEBUSS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la AEBUSS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.