Termen de inscriere prelungit pentru PERFECT 10

BUCURESTI - 20 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

AEGEE Bucuresti anunta prelungirea datei limita de inscriere la PERFECT 10, eveniment adresat studentilor din Bucuresti. Acestia se mai pot inscrie pana pe 24 octombrie la workshop-urile si discutia panel pe teme de implicare civica, unde vor avea alaturi personalitati cunoscute din domeniile cultura, academic, ONG si media, precum Florin Iaru, Liviu Papadima, Sandra Pralong, Voicu Radescu sau Ioan T. Morar.

Termen de inscriere prelungit pentru PERFECT 10

Studentii din Bucuresti mai au inca trei zile pentru a se inscrie la PERFECT 10, eveniment pe teme de implicare civica si arta urbana organizat intre 28 si 30 octombrie de Asociatia Studentilor Europeni la implinirea a 10 ani de activitate in Romania. Pe parcursul celor trei zile ale proiectului studentii sunt provocati la discutii non-formale despre statutul si rolul lor in societatea actuala si au sansa de a-si dovedi creativitatea in cadrul sesiunilor de Recycle Art. Ambele componente ale evenimentului sunt centrate pe ideea implicarii responsabile a tinerilor in societate, fie ca este vorba de cariera, voluntariat sau de a crea opere de arta din obiecte vechi, nereciclabile.
Studentii interesati de implicarea activa in societatea civila pot participa la workshop-urile paralele si discutia panel Student & Societate din data de 29 octombrie, unde isi vor exprima opiniile asupra rolulului si responsabilitatilor pe care le au astazi, alaturi de personalitati cunoscute din societatea romaneasca. Evenimentul se bucura si de prezenta membrilor din reteaua europeana AEGEE, astfel ca studentii din Bucuresti vor discuta impreuna cu tineri din alte tari europene despre statutul studentului in Europa, in cadrul workshop-ului Student & Europa de pe data de 30 octombrie si vor afla ce inseamna Recycle Art in cadrul training-ului de pe 28 octombrie.
'Prin intermediul evenimentului PERFECT 10 ne propunem sa clarificam rolul pe care il detine sau ar trebui sa il detina studentul in societatea romaneasca (si in context european), gradul de implicare civica si responsabilitatile asumate, si sa evaluam totodata puterea sa de influenta reala in Romania anului 2007', declara Anamaria Vrabie, Coordonatorul proiectului si Vicepresedinte AEGEE Bucuresti. Toti studentii care vor sa participe la eveniment trebuie sa se inscrie pana pe data 24 octombrie completand formularul de pe site-ul evenimentului www.perfect10.ro.

Despre aegee bucuresti

Parteneri si sponsori

Evenimentul se bucura de finantarea ANT si a Programului Matra-KAP al Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, si are ca parteneri institutionali Centrul Ceh, RATB si Carturesti. PERFECT 10 este sustinut de partenerii media:  24-Fun, Compact, Revista Cariere, Business Standard, Money Express, HotNews.ro, Oops Media, Invita, Metropotam, Dordeduca.ro, Studentie.ro, Campus, Student Max, Student FM si Comunicatedepresa.ro


Despre organizatorul PERFECT 10

AEGEE Bucuresti - Asociatia Studentilor Europeni sarbatoreste prin acest eveniment 10 ani de promovare a valorilor europene in Romania, ca membru al retelei AEGEE Europe, cea mai mare organizatie non-guvernamentala de tineret, multidisciplinara, non-profit si independenta din punct de vedere politic, reunind peste 17.000 de membri din 43 de tari europene. AEGEE promoveaza comunicarea, mobilitatea si dezvoltarea personala a studentilor din intreaga Europa, in scopul crearii unei societati mai tolerante, mai deschise.

Pentru mai multe informatii, contactati:
Mihaela Constantinescu
Coordonator PR - PERFECT 10
AEGEE Bucuresti - Asociatia Studentilor Europeni
Tel: 0745775223
www.perfect10.ro
mihaela.constantinescu@perfect10.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aegee-bucuresti1/termen-de-inscriere-prelungit-pentru-perfect-10