afacerilemn

Comunicate de presa si evenimente pe tema afacerilemn

 • afacerilemn. AfaceriLemn.ro este cel mai mare portal Internet de afaceri al industriei lemnului din Romania, reprezentand interesele a peste 50 000 de cumparatori si producatori de produse din lemn!

  afacerilemn

  Bucuresti - 7 noiembrie 2013

  Comunicat de ROMCIBEX SRL

  ... afacerilemn .ro va asculta!”, cel mai mare portal de afaceri pentru industria lemnului, afacerilemn.ro, a demarat, incepand din anul 2007, o serie de studii de piata in vederea realizarii unor radiografii reale a evolutiei unui ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lemn , mobila , export , cherestea , case lemn , romcibex , afacerilemn , lemn de foc

 • afacerilemn. A aparut numarul 2 al Revistei AfaceriLemn.ro!

  afacerilemn

  Bucuresti - 28 august 2008

  Comunicat de Romcibex Srl

  ... afacerilemn.ro - revista de afaceri pentru industria ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre afacerilemn

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul afacerilemn.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la afacerilemn. Informatiile despre afacerilemn cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul afacerilemn, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la afacerilemn, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.