Poze Afacerilemn

  • AfaceriLemn.ro este cel mai mare portal Internet de afaceri al industriei lemnului din Romania, reprezentand interesele a peste 50 000 de cumparatori si producatori de produse din lemn!

    Poza: Un nou studiu de piata dedicat industriei lemnului marca AfaceriLemn.ro

  • A aparut numarul 2 al Revistei AfaceriLemn.ro!

    Poza: A aparut numarul 2 al Revistei AfaceriLemn.ro!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul afacerilemn.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la afacerilemn. Pozele pe tema afacerilemn cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul afacerilemn, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la afacerilemn, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la afacerilemn.