AFB    

Comunicate de presa si evenimente pe tema AFB

 • AFB. Asociația Firmelor Bihorene lansează programul de promovare a firmelor din Bihor

  AFB

  Bucuresti - 6 July 2012

  Comunicat de Ink9

  Oradea, 06.07.2012. Asociația Firmelor Bihorene lansează primul program de promovare cu impact asupra vânzărilor firmelor care iși desfășoară activitatea în județul Bihor. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: asociatia firmelor bihorene , afb , afb advantage plus , afb advantage

  Vezi toate comunicatele de presa despre AFB

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul AFB.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la AFB. Informatiile despre AFB cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul AFB, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la AFB, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.