AFDJ    

Comunicate de presa si evenimente pe tema AFDJ

 • AFDJ. Parteneri Proiect

  AFDJ

  Bucuresti - 4 May 2011

  Comunicat de UBIQUM MEDIA SRL

  Proiectul NEWADA (Network of Danube Waterway Administrations - Retea Administratii de cai navigabile ale Dunarii) are ca scop cresterea eficientei Dunarii in calitate de Coridor VII European de Transport prin intensificarea cooperarii intre Administr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transport fluvial , strategia dunarii , dunare , afdj , newada

  Vezi toate comunicatele de presa despre AFDJ

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul AFDJ.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la AFDJ. Informatiile despre AFDJ cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul AFDJ, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la AFDJ, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.