Poze Afectiuni musculare

 • Rumalaya Gel – pentru afectiuni osteo-articulare si musculare

  Poza: Rumalaya Gel – pentru afectiuni osteo-articulare si musculare

 • Shop builder

  Poza: Proteinele – ajutor de baza in cresterea masei musculare

 • Logo ShopBuilder

  Poza: Cresterea masei musculare – ShopBuilder ne explica

 • https://sci-mx.ro/

  Poza: Beneficiile aminoacizilor asupra masei musculare

 • Masa Musculara Shopbuilder

  Poza: Sprijin pentru cresterea masei musculare – ShopBuilder

 • Un ajutor de nadejde pentru dureri musculare si articulare

  Poza: Un ajutor de nadejde pentru dureri musculare si articulare

 • Electrostimulator muscular

  Poza: Informatii esentiale despre utilizarea electrostimulatorelor musculare

 • Campanie de promovare pe piata nationala a suplimentelor nutritive, a produsului Celadrin ales in Martie 2008 de Federatia Mondiala de Medicina ca fiind brandul cel mai eficace remediu impotriva durerilor musculare sau artritice !.

  Poza: Campanie de promovare pe piata nationala a suplimentelor nutritive, a produsului Celadrin ales in Martie 2008 de Federatia Mondiala de Medicina ca fiind brandul cel mai eficace remediu impotriva durerilor musculare sau artritice !.

 • Polen proaspat congelat Albeena

  Poza: Polenul proaspat - tratament recomandat in tulburari digestive, oboseala cronica, arterioscleroza si afectiuni ale prostatei

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul afectiuni musculare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la afectiuni musculare. Pozele pe tema afectiuni musculare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul afectiuni musculare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la afectiuni musculare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la afectiuni musculare.