Ai nevoie de consultanța unui avocat de divorț din Iași? Apelează la expertul Andreea Chelaru!

Iasi - 4 mai 2021

Comunicat tip Administrativ / Management in Juridic

O căsnicie eșuată îți poate afecta viața, așa că ai dreptul la un nou început mai bun. Dacă te afli în impas juridic , nu ezita să ceri consultanță unui avocat de divorț din Iași. Expertul în Dreptul Muncii, Andreea Chelaru, oferă asistență juridică pe parcursul întregii proceduri, indiferent de complexitatea cazului. Acest demers este singura soluție prin care te poți asigura că îți vor fi protejate interesele.

Avocat Iasi

Avocat Iasi

Situații în care ai nevoie de un avocat de divorț din Iași

Chiar dacă se poate divorța la un cabinet de notariat, există cazuri în care apar probleme ce nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă. În astfel de situații, cea mai bună decizie este să apelezi la serviciile de consiliere și asistență juridică ale unui avocat de divorț din Iași. Poți avea nevoie de sprijinul unui specialist în Dreptul Muncii atunci când partenerul nu vrea să îți acorde divorțul sau dacă sunt neînțelegeri privind partajul bunurilor sau încredințarea minorului. Situația se complică atunci când trebuie hotărâtă plata unei pensii de întreținere.

Indiferent de situația în care te afli, Andreea Chelaru, avocat de divorț din Iași, se va implica în efectuarea corectă a fiecărui pas. Oferta serviciilor juridice pe care le oferă este una completă: consultanță prealabilă acțiunii de divorț, pregătirea dosarului de divorț cu toate documentele prevăzute de lege și solicitate de instanțele de judecată, înregistrarea acțiunii de divorț la instanța competentă, redactare întâmpinare la cererea de divorț și înregistrarea acesteia la dosarul cauzei, în situația în care aveți calitatea de parat într-o astfel de acțiune, redactare cerere reconvențională la acțiunea de divorț și înregistrarea acesteia la dosarul cauzei. Totodată, avocatul Andreea Chelaru mai oferă și asistență juridică și reprezentare pe parcursul procedurii prealabile de mediere. În cazul că sunt implicați și copii, expertul asigură și consultanță cu privire la modalitățile prevazute de lege pentru exercitarea autorității părintești și cu privire la locuința minorului după desfacerea căsătoriei prin divorț, consultanță cu privire la pensia de întreținere datorată copiilor minori rezultați din căsătorie, consultanță cu privire la programul de vizită al minorilor după desfacerea căsătoriei și alte servicii de acest tip.

Avocatul de divorț asigură reprezentare în fața instanței de judecată pe întreaga durată a procesului și informarea completă a clientului cu privire la fazele procesului și starea curentă a dosarului.

Mai mult de atât, se poate apela la avocatul Andreea Chelaru din Iași și în caz de divorț pentru cetățenii stabiliți în străinătate. Nu este necesară prezența clientului în țară pe parcursul procesului.

Despre avocatul Andreea Chelaru

Andreea Chelaru este un avocat din Iași cu experiență, absolventa a Facultății de Drept din cadrul Universității Al. I.Cuza din Iași (anul 2007). Este absolventă a Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, a participat la numeroase cursuri și conferințe de profil juridic.

Avocatul Andreea Chelaru este membră a Baroului Iași din anul 2008.

Experiența profesională acumulată este orientată în special spre domeniile dreptului civil, dreptului comercial, dreptului bancar, dreptului administrativ și dreptului familiei.

Avocatul de divorț Andreea Chelaru îți stă la dispoziție la adresa de e-mail contact[at]avocatchelaru.ro și la numărul de telefon +40 (744) 484 136.