Alege furtunurile potrivite pentru activitatea ta din oferta efurtun.ro!

BUCURESTI - 7 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Grădinăritul, hidrofoarelor, sistemele pneumatice și diferite procese industriale au în comun un singur lucru – folosirea furtunurilor specifice fiecărei aplicații. Deși aceste produse par banale, adevărul este că sunt indispensabile fiindcă nu pot fi înlocuite cu alte piese.

furtun gradina

furtun gradina

Indiferent că sunt realizate din cauciuc, PVC sau alte materiale, furtunurile sunt elemente de bază în transportul lichidelor ori al gazelor. Furtunurile industriale sunt folosite în diferite scopuri precum pulverizarea vopselei, pentru protecția cablurilor, în spălătorii, pentru transfer gaz și produse petroliere, în industria alimentară, pentru ulei și combustibil, pentru refulare, pentru aer comprimat și multe altele. În zonele rezidențiale, furtunurile sunt folosite pentru transportul fluidelor (irigații, alimentarea locuinței cu apă, extragerea apei din fântâni, etc). Gama de furtunuri de pe efurtun.ro este la fel de diversificată, astfel că vei avea de unde să alegi produsul potrivit.

Principalele tipuri de furtunuri comercializate sunt furtunul pentru absorbție, furtunul pentru aer și furtunul pentru ulei. Pe lângă aceste piese principale, magazinul online mai pune la dispoziția clienților coliere din inox și cuple, elemente de legătură extrem de utile în diverse activități industriale ori casnice.

Printr-un simplu click poți pune în coșul de cumpărături furtun de grădină pentru mici agricultori, furtun pentru aer comprimat pentru vulcanizări, furtun absorbție și refulare apă, furtun PVC pentru motopompe și hidrofoare pentru alimentare cu apă și multe alte piese utile. Plătești în siguranță cu cardul, iar produsele achiziționate sunt livrare prin curier rapid. În caz că ai întrebări, echipa îți asigură suport telefonic.

Indiferent că ai nevoie de furtnuri pentru aplicații rezidențiale, comerciale ori industriale, consultă rafturile virtuale ale magazinului efurtun.ro și alege produsul care îți poate ușura sarcina și crește productivitatea. Achiziționează un furtun din PVC amestecat cu cauciuc, pentru utilizări multiple. Poate fi folosit pe scară largă pentru transferul la presiune medie de aer, apă, ulei și produse chimice ușoare în construcții, minerit, industrie și altele. Are o rezistență mai bună la intemperii și ulei, greutate redusă și este ușor de depozitat.