Black Friday si pentru oamenii muncii: reduceri majore la scule Yato si truse de scule Yato

Arad - 20 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Tehnologie, Retail

Pentru cei care au in continuare chef de munca, desi Sarbatorile vin din toate partile peste noi, Shopnq.ro, cel mai cunoscut magazin de truse, scule si unelte profesionale, are o oferta de nerefuzat: Mega Reduceri pentru gama de scule Yato. Daca va grabiti gasiti Reduceri de pana la 49% la trusa de scule Yato de care aveti nevoie, plus alte cateva sute de scule si unelte specifice.

Yato - truse,scule si unelte

Yato - truse,scule si unelte

Ce va puteti comanda la pret redus de pe Shopnq.ro zilele acestea? Ei bine, peste 100 de tipuri de scule Yato, plecand de la truse complete de scule profesionale Yato, cu 201 componente, si pana la truse de chei tubulare Yato, seturi de surubelnite Yato, chei inelare, set de burghie sau chei combinate. Retineti faptul ca la marea majoritate a produselor livrarile se fac din stoc in maximum 3 zile lucratoare, asadar le veti primi acasa in doar cateva zile. Reducerile variaza intre 26% si 49%.

De departea cea mai interesanta oferta, daca va doriti o trusa de scule profesionale Yato, este trusa de scule cu 216 bucati, care are 49% reducere si contine aproape tot ce si-ar dori un meserias: chei tubulare cu prindere de la 1/4 pana la 3/8, prelungitor, antrenor cu clincket, surubelnite, adaptori, biti, chei combinate sau imbusi. Cu siguranta este este cel mnai bun pret pe care il puteti gasi la vreun magazin din tara, mai ales ca oferta include si Transport Gratuit, prin curier rapid. Bonus, veti primi si un set de cabluri pentru incarcare baterie auto, 200A, 2.5m.

Pentru meseriasii care isi doresc diverse unelte de folosit in munca de zi cu zi, categoria Scule de mana Yato include peste 80 de produse de calitate superioara la care se aplica reducerile de Black Friday. Veti regasi aici chei fixe sau combinate, clesti, presa hidraulica sau ciocan de cauciuc, truse de scule pentru electricieni, seturi de leviere ori seturi de surubelnite. Re demarcat reducerile mari valabile la Setul de chei combinate Yato (48% reducere), Setul de pile conice (38% reducere) sau Sublerul de inox cu precizie 0.002mm (31% reducere).

Daca aveti in vedere si solutiii de depozitare, oferta de la Shopnq.ro cuprinde inclusiv un Dulap de scule echipat marca YATO cu sase sertare. Acesta are amortizoare pentru colturi pentru a proteja impotriva daunelor accidentale, este realizat din otel rezistent la ulei, produse chimice, temperaturi ridicate, si daune intalnite in garaje. In plus, capacul este din polipropilena, care poate rezista la o sarcina de 450 kg. Si la acesta reducerea este consistenta, 25%, iar transportul este Gratuit.

Aceia dintre dvs. care cauta Scule Electrice si Accesorii Yato pot alege o Masina de Gaurit si un Ciocan rotopercutor Yato cu 30% reducere, un Set burghie pentru metal cu 42% reducere, un Set de freze de metal sau lemn cu 36% reducere sau un Polizor unghiular YATO, 850W, 125mm, cu 29% reducere. Daca va doriti solutii pentru atelierele auto, reducerile de Black Friday la scule Yato includ si un Cric cu 36% reducere, un cleste Seger (de interior sau exterior) cu 30% reducere, sau o Trusa de Biti cu 45% reducere.

Yato este o marca de scule ce se bucura de increderea profesionistilor din domeniul, datorita produselor durabile cu un design estetic si modern, dar si a raportului calitate-pret, unul net superior altor produse. Produsele din marca YATO pot fi utilizate in trei domenii: ateliere de reparat masini, constructii si gradinarit.