Cafea, ceai și automate de cafea, toate într-un singur loc - Aromecafea.ro

BUCURESTI - 30 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cafea, ceai, ciocolată caldă, automate de cafea și produse de tip vending, toate sunt disponibile într-un singur loc - magazinul online Aromecafea.ro.

cafea

cafea

Te poți răsfăța în confortul casei tale cu o cafea aromată și intensă, care să îți învioreze simțurile. Indiferent de preferințele tale, echipa magazinului Aromecafea.ro îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie. Acesta este locul în care orice iubitor de cafea se va simți vrăjit de multitudinea de sortimente de cafea (boabe, măcinată, solubilă, capsule și monodoze). Aici găsești cafeaua prăjită în mod artizanal Tosteria Italiana, producție proprie dar și mărci de cafea importate direct din Italia: Carraro și Covim, împreună cu brandurile renumite: Lavazza, Illy sau Tchibo.

Dintr-un magazin dedicat iubitorilor de cafea nu aveau cum să lipsească aparatele fie pentru locuințe ori afaceri - râșnițe, espressoare clasice, espressoare capsule, espressoare semiautomate, espressoare Horeca și automate vending, dar și produse vending (pahare, capace, palete, lapte, topping, cafea instant și mixuri). Descoperă oferta completă de aparate de cafea și alege produsul care se pliază pe necesitățile și preferințele tale. Profită de confortul oferit de livrarea la domiciliu. Comenzile mari beneficiază de transport gratuit.

Pe lângă gama vastă dedicată cafelei, site-ul Aromecafea.ro mai pune la dispoziția clienților și alte tipuri de produse precum: ceai (plic, vrac, capsule), ciocolată caldă, siropuri, paste, deserturi și vinuri. Totodată, pe rafturile virtuale ale magazinului se mai găsesc seturi de cești cu farfurie gândite special pentru diferite tipuri de băuturi – cafea lungă, cappuccino, espresso, etc. Tot ce trebuie să faci este să adaugi în coșul de cumpărături produsele dorite, iar plasarea comenzii se face rapid, fără a fi necesară crearea unui cont.Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/afmag-service-srl/cafea-ceai-si-automate-de-cafea-toate-intr-un-singur-loc-aromecafea-ro