Cel mai bun compresor auto îl găsești la Roll Fast!

Sibiu - 24 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Cu o vechime generoasă pe piața autohtonă, Roll Fast aduce în România o selecție impresionantă de compresoare auto . Modelele disponibile se potrivesc oricăror nevoi care pot apărea în cele mai nepotrivite momente. Mai mult, printre ofertele cu preț competitiv se numără și marca Baseus!

compresor auto rollfast

compresor auto rollfast

Drumurile sunt deseori presărate cu șuruburi, cuie, sticlă extrem de ascuțită, bucăți de tablă, borduri sau gropi buclucașe, așadar pierderea presiunii din cauza perforării anvelopei poate avea loc oricând. Mai mult, majoritatea mașinilor din România nu sunt echipate cu cauciucuri runflat, așadar cedează imediat la pierderea presiunii. De aici și până la nevoia de a opri complet pentru a proteja celelalte componente vitale (jante, sistem suspensie, componente direcție) ale propriei mașini este doar un pas, mai exact mai puțin de două minute.

Soluția cea mai simplă o reprezintă achiziționarea unui compresor auto de la Roll Fast! Te scapă de o bătaie de cap și îți oferă răgazul necesar pentru a putea repara cauciucul. Cum înlocuirea anvelopei e scumpă, a avea un ajutor oricând la îndemână în portbagaj este un gând liniștitor.

Fie că vorbim de un compresor auto digital de dimensiuni extrem de mici sau de un compresor auto 12V, în stocul Roll Fast găsim chiar și modele Baseus care vor sprijini activ îngrijirea mașinii. Acestea sunt cele mai noi apariții și deja au luat piața internațională prin surprindere cu calitatea și versatilitatea de care dau dovadă.


Mai mult, la Roll Fast – magazin online de încredere specializat – găsim și accesorii auto care să ne scape de grijile cu privire la infrastructura rutieră neîntreținută corespunzător.

Compresoare auto? Roll Fast le are!

Nevoia de a avea compresor auto este, așadar, clară. Un astfel de accesoriu simplu nu ocupă spațiu prea mult și te poți baza oricând pe el ca va fi unul dintre cele mai bune accesorii auto pe care le poți achiziționa pentru îngrijirea mașinii. Cu un cost minim de achiziție vei obține o soluție simplă și care va funcționa oricând este nevoie.

Fie că îți dorești un mini compresor aer sau un compresor 12V care să fie ușor de conectat la priza mașinii, ai de unde alege! Roll Fast, companie românească cu o prezență de peste 24 de ani pe piață, a avut acest lucru în vedere și a pregătit o selecție generoasă de compresoare auto. Cum majoritatea mașinilor noi vin acum fără roată de rezervă în portbagaj pentru că electrificarea taie din spațiul interior sau constructorii vor să utilizeze altel acel loc, cumpărarea unui compresor auto sau a unui compresor portabil se dovedește a fi alegerea înțeleaptă.

Vestea bună este că majoritatea soluțiilor de acest fel din portofoliul Roll Fast au un volum mic, o putere mare și sunt extrem de simplu de folosit. Îngrijirea mașinii înseamnă mai mult decât vizita ocazională la spălătorie sau service, așadar propriul autovehicul merită protejat cu un accesoriu Baseus sau alte compresoare auto care vor fi întotdeauna la îndemână în portbagaj.

Cu o investiție modică vă asigurați liniștea și continuarea oricărui drum fără stres!