Două farmacii noi Professional Farmaline se deschid la început de an în Prahova

Ploiesti - 25 ianuarie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Farmaceutic

Lanțului farmaceutic Professional Farmaline i se adaugă la început de an încă două farmacii noi în județul Prahova, amplasate în comunele Brebu și Valea Doftanei, ajungând astfel la 25 de unități în total. Celelalte 23 sunt situate în județele Prahova, Brașov și Dâmbovița, iar porțile primei farmacii s-au deschis în anul 2001, la Băicoi. 

La fel ca și în celelalte farmacii ale rețelei, pacienții vor fi întâmpinați de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu și de un ambient plăcut. Aici vor găsi produsele de care au nevoie: medicamente pentru diverse afecțiuni, suplimente alimentare pentru menținerea tonusului și energiei zilnice, produse de sezon dar și produse pentru igienă și îngrijirea pielii.

Este important de menționat că ambele farmacii eliberează și rețete compensate.

Pe lângă gama largă de produse, oferite la prețuri mici sau compensate, pacienții au parte în cadrul farmaciilor Professional Farmaline de sfaturi profesioniste și acțiuni de prevenție și informare.
Rețeaua farmaceutică s-a preocupat periodic de aducerea în portofoliu a celor mai bune produse de uz medical, terapeutic, profilactic sau cosmetic, pe care le oferă la prețuri corecte și întotdeauna cu consiliere personalizată.

Desfașurarea fluentă a activității este susținută logistic de un depozit propriu, care îndeplinește în totalitate parametrii tehnici de păstrare și manipulare a produselor într-un sistem integrat, controlat constant prin senzori și caracteristici tehnice informatizate, respectând standardele legale impuse.

Professional Farmaline a importat si avizat in Romania gama de suplimente alimentare Naturmil, produsa de Dietmed, producator cu traditie in Portugalia, prezent pe piata de suplimente alimentare inca din 1987.

Urmarind principiile fundamentale ale fitoterapiei, Naturmil ofera o gama larga de suplimente alimentare traditionale, acoperind nevoile intregului organism.

Gama Naturmil este comercializata exclusiv de catre farmaciile Professional Farmaline si pfarma.ro

Farnacia Professional Farmalin Brebu

Adresa: Sat Brebu Mănăstirei, comuna Brebu, strada Matei Basarab, nr. 291, județ Prahova

Adresa de e-mail: brebu@pfarma.ro
Telefon/fax: 0244357192
Telefon mobil: 0758050988
 
Program de funcționare:
Luni-Vineri 08:00-19:00
Sâmbăta 08:00-16:00
Duminica: Închis
 
Farmacia Professional Farmaline Valea Doftanei

Adresa: sat Tesila, comuna Valea Doftanei, str. Caleea Doftanei, nr. 522, bl.2-bl.3, parter, spațiul comercial 2, județ Prahova
 
Adresa de e-mail: v.doftanei@pfarma.ro
Telefon/fax: 0244704060
Telefon mobil: 0725215065
 
Program de funcționare:
Luni - Vineri: 08:00 -16:00
Sâmbăta - Duminca: Închis

 

Despre farmaciile Professional Farmaline

Rețeaua farmaceutică Professional FarmaLine, înființată în 2001, deține în prezent 25 de farmacii și oficine locale, un depozit și un laborator propriu. Din portofoliu mai face parte și farmacia online pfarma.ro care are aprobare oficială pentru a comercializa online și livra către pacient produse OTC (medicamente eliberate fără rețetă).
In plus, zece dintre unitățile farmaceutice Professional Farmaline sunt autorizate de Ministerul Sanatatii pentru efectuarea de testari rapide pentru depistarea Covid-19.
Ne-am creat echipa “Professional Farmaline” cu dorința de a face diferența într-o piață în care doar clientul poate dicta regulile.