O nouă librărie în vremea pandemiei!

BUCURESTI - 30 octombrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Rețeaua Librarul se dezvoltă și în vremea pandemiei și își mărește “familia” cu a cincea librărie în București, la care se adaugă și librăria online.

De la 1 octombrie, am pus la dispoziția cititorilor un spațiu aerisit și sigur din punct de vedere igienic, conform cu noile reglementări în vigoare. Noua librărie este situată în incinta magazinului Bucur Obor, în apropierea intrării principale, ușor de descoperit după pașii indicatori aplicați pe podeaua magazinului.

libraria online librarul.ro

Dacă nu reușiți să ne faceți o vizită în această perioadă, vă invităm la o porție de lectură în spațiul virtual. În librăria online v-am pregătit reduceri de 20% la titlurile “TOP 100” și de până la 70% la cărțile religioase.

Librarul.ro este librăria online care oferă iubitorilor de lectură o mulțime de cărți încadrate în toate domeniile, de la Artă până la Știință, fiind permanent actualizată. Mai mult de atât, veți găsi în rafturile noastre virtuale și produse de papetărie, rechizite, cosmetice, jucării educative și multe altele. În timp ce adăugați cartea preferată în coșul de cumpărături, puneți și o cutie de ceai ori o sticlă de vin ca să vă țină companie în timpul lecturii.

În librăria online librarul.ro plata este securizată, aveți 30 de zile drept de retur (100% banii înapoi), transport gratuit în țară (la comenzi de peste 50 lei) și livrare rapidă din stoc.

Totuși, nu pierdeți ocazia de a ne vizita în această lună în noua locație din magazinul Bucur Obor, pentru că v-am pregătit o promoție în viteză cu intenția de a vă oferi posibilitatea să citiți mai mult, plătind mai puțin. Astfel, la 2 cărți cumpărate, indiferent de valoare, primiți 10% discount, la 3 sau 4 cărți - primiți 15%, iar de la 5 cărți, viteza crește cu 20%!

Pentru celelalte produse (papetărie, cadouri, jocuri etc.) rămâne valabilă oferta de 10% pentru cumpărături mai mari de 100 de lei... și asta nu e totul!

Aici cărțile își vor îndeplini destinul!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/afmag-service-srl/o-noua-librarie-in-vremea-pandemiei