aforisme    

Comunicate de presa si evenimente pe tema aforisme

 • aforisme. Citatepedia a împlinit 10 ani de existenţă

  aforisme

  Constanta, Constanta - 20 iulie 2015

  Comunicat de Asociatia Culturala Citatepedia

  Citatepedia , cel mai accesat portal cultural-literar românesc, care atrage lunar jumătate de milion de vizitatori, a împlinit primul deceniu de existenţă. La un astfel de moment aniversar, proiectul îşi rezumă realizările, dar mai ales pri ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: literatura , citatepedia , citate , aforisme

  Vezi toate comunicatele de presa despre aforisme

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aforisme.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aforisme. Informatiile despre aforisme cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aforisme, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aforisme, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.