Curs perfectionare 'Managementul Logisticii si Supply Chain-ului'

BUCURESTI - 30 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pana pe data de 21 August 2009 aveti posibilitatea de a va inscrie la cursul de perfectionare 'Managementul Logisticii si Supply Chain-ului', curs certificat de CNFPA.

Cursul se adreseaza managerilor din domeniul logisticii si al activitatilor adiacente (achizitii, stocuri, planificare, depozitare, transport si distributie) si aprofundeaza conceptele din activitatea de logistica si supply chain, oferind o viziune de ansamblu asupra organizatei si a activitatilor curente ce se desfasoara in cadrul acesteia.
Programul de fata trateaza subiecte precum:
- Lantul valorii,
- Integrarea Supply Chain-ului in strategia companiei,
- Elemente de customer service,
- Elemente de prognoza,
- Managementul costurilor,
- Optimizare in Supply Chain,
- Elemente de resurse umane,
- e-business.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 60 de ore efective de studiu impartite in 5 sesiuni a cate 12 ore (vineri 4 ore si sambata 8 ore). Datele de desfasurare a sesiunilor sunt: 28 - 29 August, 11 - 12 Septembrie, 25 - 26 Septembrie, 9 - 10 Octombrie, 23 - 24 Octombrie.
Cursul se va desfasura la Hotel Caro, Bucuresti.

Inscrierea se face completand formularul de inscriere si contractul pe care le puteti primi pe e-mail sau le puteti descarca de pe site-ul nostru.

Despre AFP MKT srl

AFP MKT a dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte, pe baza carora se construieste materialul, adaptat la forma de sustinere a cursurilor.

Cursurile sunt interactive, se utilizeaza metode moderne de invatare si prezentare, cu un bun echilibru intre componenta teoretica si cea practica.


Valentina Peicea
Director de Programe
Tel.:021/410.60.61; Fax:021/318.94.40
Mob.:0745.522.216
www.afpmkt.ro
marketing@afpmkt.ro; valentina.peicea@afpmkt.ro