CURSURI de SPECIALIZARE in LOGISTICA si SUPPLY CHAIN - ACHIZITII SI STOCURI - TRANSPORT SI DISTRIBUTIE, sub sigla AFP MKT

BUCURESTI - 9 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti,
6 martie-10 mai - MANAGEMENTUL LOGISTICII SI SUPPLY CHAIN-ULUI;

15 mai-12 iulie - MANAGEMENTUL ACHIZITIILOR SI STOCURILOR;

4 septembrie-1 noiembrie - MANAGEMENTUL TRANSPORTURILOR SI DISTRIBUTIEI

Solicitati tematica, cursuri, prezentare si formulare de inscriere la tel: 318.94.40, 0747.228.787, rdinu@afpmkt.ro

Cursurile au o durata de 60 de ore si sunt divizate in module de cate 12 ore la interval de 2 saptamani. Cursurile vor fi sustinute in sala de curs din Calea Floreasca nr. 159 (In cladirea Consulatului Ciprului), Sector 1, Bucuresti, intre orele 16.00 – 20.00.

Cursurile vor avea un pronuntat caracter practic. Pe durata zilelor de instruire se vor parcurge obiectivele specifice fiecarui curs in parte, etapele fiind ilustrate de aplicatii practice.

Traineri: Cursurile vor fi conduse de specialisti in training si consultanta manageriala, care au parcurs toate nivelurile de competenta profesionala ocupand functii de top management in firme multinationale si obtinand diplome universitare de inalt nivel ( MBA; Certified Management Consultant, Certified Train The Trainer, European Logistician EJlog)

Materialele pentru instruire corespund unui standard profesional de inalt nivel cuprinzand: videoproiectie, suport de curs pentru participanti, studii de caz, simulari, metode creative.

Se elibereaza Certificat de absolvire curs specializare in cazul absolvirii examenului final.
Pentru un numar mai mare de 9 participanti/curs/companie cursul poate fi organizat la sediul clientului.
10% discount pentru un numar mai mare de 5 particianti/curs/Companie.
Plata se face in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii, dupa primirea de catre AFP MKT a formularului de inscriere si eliberarea facturii proforme.

Despre AFP MKT srl

AFP MKT a dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte pe baza caruia se construieste materialul in functie de forma de sustinere a cursurilor.

Cursurile sunt interactive, se utilizeaza metode moderne de invatare si prezentare, cu un bun echilibru intre componenta teoretica si cea practica.


Raluca DINU
Manager de Programe
Tel./Fax: 021.318.94.40
Mobil: 0747.228.787
rdinu@afpmkt.ro