Despre Logistica, cu HR-ul la cafea...

Locul desfasurarii: Hotel Caro - Bucuresti

Organizator: AFP MKT Consulting and Management

Despre Logistica, cu HR-ul la cafea...

Avem placerea de a va invita la evenimentul organizat de compania de consultanta si training in Logistica, AFP MKT Consulting and Management, sub numele de “Despre Logistica, cu HR-ul la cafea…”.

Acesta va avea loc in 10 Octombrie 2008, intre 9:00 – 17:30 si se va desfasura in incinta Hotelului Caro – Bucuresti, unde sunt asteptati toti profesionistii din cadrul departamentelor de Resurse Umane din toata tara.

Provocarile intampinate de piata muncii din Romania la mai bine de un an dupa aderarea la Uniunea Europeana precum si lipsa de pregatire de specializare, fluctuatia de personal si criza fortei de munca din domeniul Logisticii au influentat organizarea acestui eveniment si mai ales au generat temele ce vor fi discutate in cadrul acestuia. Vor fi puse in discutie teme precum Competente vs. Cunostinte - Nivelul actual al pietei si asteptarile la nivel european, Scheme de motivare si retentie, Leasing-ul de personal, Probleme frecvente semnalate de personalul din Logistica, Drumul catre performanta - dezvoltarea unui plan de cariera.
Intalnirea este organizata sub forma unui workshop in care va fi facilitat schimbul de idei intre specialistii de Resurse Umane.

Raspunsurile la problemele ridicate vor fi gasite in exclusivitate de catre participantii la eveniment cu ajutorul materialelor si informatiilor relevante despre activitatea de logistica din Europa puse la dispozitie de catre organizator. Conlucrarea participantilor la gasirea de solutii in ceea ce priveste dezvoltarea si promovarea bunelor practici in activitatea de Resurse Umane este principala asteptare a evenimentului.

Pentru detalii despre temele ce vor fi abordate, taxe si inscrieri, va rugam sa ne contactati la datele de mai jos.


Andreea Manolache
Specialist Relatii Publice - Marketing
Mob: 0745.522.216

Despre AFP MKT SRL

AFP MKT a dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte, pe baza carora se construieste materialul, adaptat la forma de sustinere a cursurilor.

Cursurile sunt interactive, se utilizeaza metode moderne de invatare si prezentare, cu un bun echilibru intre componenta teoretica si cea practica.

Participare: Intrare libera