Asociatia Furnizorilor de Produse Medicale la Rommedica 2007

BUCURESTI - 25 aprilie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

In perioada 9-12 mai 2007, Asociatia Furnizorilor de Produse Medicale (A.F.P.M.) va fi prezenta, in calitate de expozant, la cea de-a 17-a editie a Expozitiei Internationale Rommedica 2007.

Infiintata in 2001, A.F.P.M., are in prezent un numar de 54 de membri, in continua crestere si este, din 2004, membra a recunoscutei asociatii EUCOMED, Asociatia Europeana a Producatorilor de Dispozitive Medicale. Companiile membre A.F.P.M. produc, importa si distribuie echipamente, aparatura medicala si de laborator, reactivi si consumabile de laborator, dezinfectanti si materiale sanitare si ofera servicii in domeniul medical.
A.F.P.M. este organizatia care a reusit sa impuna guvernului roman plata arieratelor anului 2002 in sanatate, in valoare de 9.000 miliarde Lei, la capatul unui an si jumatate de presiuni interne si internationale. De aceasta realizare a A.F.P.M. au beneficiat, prin efectul Ordonantei de Guvern Nr.1 din Ianuarie 2004, TOATE companiile furnizoare de produse medicale, inclusiv cele care furnizeaza medicamente.
Pe perioada celor 4 zile ale expozitiei, A.F.P.M. ofera companiilor membre posibilitatea de a sustine prezentari ale produselor intr-un spatiu special amenajat in incinta Romexpo, de a-si face cunoscuta oferta si de a incheia parteneriate strategice pentru afacerea lor.

Despre AFPM

Mai multe informatii puteti afla vizitand www.afpm.ro.
In speranţa ca vom avea placerea sa ne cunoastem, va aşteptam la standul A.F.P.M., in perioada 9-12 mai 2007, la Rommedica 2007.

Dana Lupascu-Asistent PR, tel 0728021994
dana.lupascu@afpm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/afpm/asociatia-furnizorilor-de-produse-medicale-la-rommedica-2007