De ce să îți mărești buzele prin injectarea cu acid hialuronic

Constanta - 2 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Înfrumusețarea este principalul motiv pentru care femeile, mai ales, aleg să își mărească buzele. De la vârsta de 25 de ani, începe procesul de îmbătrânire a organismului, iar buzele sunt și ele afectate de acest proces natural. Cum? Acestea pot deveni mai subțiri, își pot pierde tonusul și conturul, fiind astfel mai puțin definite. Din fericire, există o soluție noninvazivă pentru această problemă, iar la aceasta recurg din ce în ce mai multe persoane: injectarea cu acid hialuronic.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este prezent în mod natural în corpul nostru, acesta regăsindu-se în cantități foarte mari în piele. Acest acid este, de fapt, un agent hidratant care hrănește pielea, oferindu-i astfel un aspect tonifiat, netedm hidratat, frumos. Mai mult decât atât, acesta oferă o protecție eficientă împotriva expunerii la UV și ajută la vindecare. 

Acidul hialuronic ajunge astfel să fie folosit și în procedurile de tratament al tenului, dar și în cele de mărire a buzelor și nu numai. 

De ce să alegi mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Buzele - mai ales conturul acestora - sunt marcate în mod rapid de îmbătrânire, prin faptul că tonusul pielii și țesutul muscular se pierd în mod progresiv. Injecțiile cu acid hialuronic fac posibilă remodelarea buzelor și definirea conturului acestora, fiind util în umplerea în mod natural a pliurilor nazolabiale dintre nas și marginea buzelor, dar și a marginilor buzelor sau bărbiei. 

Este această procedură una benefică?

Da, beneficiile pe care le oferă procedura de marire buze prin intermediul injectărilor cu acid hialuronic sunt numeroase. Este vorba, înainte de toate, despre o tehnică rapidă, dat fiind că injectarea nu durează mai mult de 30 de minute în general, dar și despre o tehnică eficientă în întinerirea buzelor, acestea având o nouă strălucire. Rezultatele pe care le vei obține în acest fel vor fi imediate - rezultate naturale, apreciate la doar câteva zile după intervenție. 

De asemenea, reluarea activităților obișnuite poate avea loc la puțin timp după intervenție, nefiind nevoie de un proces anevoios de recuperare. Pot apărea, în unele cazuri, vânătăi sau umflături ușoare, însă acestea dispar rapid, iar rezultatele care vor avea efect pe termen lung vor fi unele deosebite. 

De ce să apelezi la procedura de mărire a buzelor? Pentru că buzele tale vor avea aspectul dorit, iar acest lucru te va ajuta să te vezi mai frumoasă și să ai mai multă încredere în tine. Pentru că Afrodite este locul în care vei găsi specialistul care îți va ajuta buzele să întinerească și care îți va da șansa de a arăta așa cum îți dorești. Ce îți rămâne de făcut este să programezi o ședință de injectare cu acid hialuronic, iar mai târziu nu îți rămâne decât să te bucuri de rezultatele minunate pe care le vei obține. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/afrodite-ro/de-ce-sa-iti-maresti-buzele-prin-injectarea-cu-acid-hialuronic