Tratamente transpiraţie excesiva prin injectare cu acid hialuronic

BUCURESTI - 10 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Hiperhidroza este transpirația excesivă, care poate apărea atât în ​​anumite zone ale corpului, cât și generală. Transpirația activă depășește semnificativ nevoile naturale ale corpului, iar persoană experimentează disconfort fizic și psihologic.

Clinica Afrodite va dezvolta regimuri de tratamente transpirație excesivă cu acid hialuronic, aceasta fiind una dintre cele mai noi tratamente hardware. Tratamentul pentru hiperhidroza bazat pe o tehnică de injectare cu acid hialuronic te va ajuta să scapi complet de problema transpiraţiei excesive. Tratamentul este prin injecții cu acid hialuronic. Această metodă eficientă și sigură de corecție se bazează pe faptul că medicamentul blochează transmiterea impulsurilor nervoase care stimulează transpirația. După procedură, este posibil să se obțină o scădere bruscă a manifestărilor de hiperhidroză în zona de administrare a medicamentelor. 

Injectare acid hialuronic pentru transpirație excesivă - Beneficii

Beneficiile tratării hiperhidrozei cu terapia cu injecții cu acid hialuronic sunt: siguranța injecției și timp de recuperare rapid. Obții rapid rezultatul dorit, indiferent de zona corpului și acest lucru se poate aplica la axile, picioare, palme și alte zone. De asemenea, funcția de termoreglare a corpului nu este perturbată. Pentru tratamentul hiperhidrozei, specialiștii clinicii Afrodite, injectează acid hialuronic, deoarece s-a dovedit a fi un remediu pentru transpirația excesivă. Utilizarea medicamentului te ajută să obții un efect rapid și de durată, cu o piele uscată în zonele de injectare.Industriile farmaceutice și cosmetice moderne se dezvoltă într-un ritm extrem de rapid. Companiile de filer dermal cu acid hialuronic fac în mod constant cercetări științifice și în fiecare an apar pe piață noi dezvoltări ale produselor existente, precum și produse de umplere cutanate noi.

Acid Hialuronic - Beneficii

Pe lângă restabilirea echilibrului hidric normal al pielii, materialele de umplere dermice cu acid hialuronic stimulează fibroblastele să-și producă propriul colagen. Experiența clinică arată că procedurile și corecțiile ulterioare cu umpluturi dermice cu acid hialuronic, mezoterapie și botox împreună cu utilizarea unor produse cosmetice de calitate și a unui fotoprotector, pot păstra aspectul tineresc și sănătos al pielii pentru o lungă perioadă de timp și pot îmbunătăți calitatea vieții. Acidul hialuronic este un produs natural care se găsește în organism. Este un mijloc puternic de hidratare a pielii și de a crea volum acolo unde există pierderi de țesut. Acidul hialuronic are capacitatea excepțională de a atrage și reține apa, cu o greutate de aproape o mie de ori mai mare decât a sa, creând astfel volum și densitate, menținând hidroechilibrul optim al pielii, crescând elasticitatea acesteia și încetinind procesul de îmbătrânire.

Acidul hialuronic stabilizat, care este utilizat în tratamente transpiraţie excesiva prin injectare cu acid hialuronic este cel mai popular material temporar și complet resorbabil pe care specialiștii l-au folosit cu succes de ani de zile pentru corecțiile estetice non-chirurgicale asociate cu pierderea țesuturilor moi. Acidul hialuronic obţinut prin biotehnologie, se caracterizează prin puritate ridicată și biocompatibilitate foarte bună. Consistența netedă a fillerelor dermice cu acid hialuronic permite o injectare ușoară și lină. Majoritatea produselor conțin și un procent mic de lidocaină pentru a reduce durerea provocată de injecție și pentru un confort sporit. În plus, se aplică un anestezic local sub formă de cremă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/afrodite-ro/tratamente-transpiratie-excesiva-prin-injectare-cu-acid-hialuronic