#afsromania    

Comunicate de presa si evenimente pe tema #afsromania

 • #afsromania. Factoring rapid pentru companii

  #afsromania

  Bucuresti - 7 May 2014

  Comunicat de S.C. Access Financial Services IFN S.A.

  Estimarea de creștere economică a României în 2014 a fost revizuită pozitiv de la 2,1 % la 2,3% în contextul unui climat de evidentă instabilitate. Conform ultimelor informații prezentate de Institutul Național de Statistică, se conturează ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: #finantare , #afsromania , #creditrapid

  Vezi toate comunicatele de presa despre #afsromania

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #afsromania.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #afsromania. Informatiile despre #afsromania cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #afsromania, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #afsromania, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.