afumatoare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema afumatoare

 • afumatoare. curcan_afumat_in_big_green_egg

  afumatoare

  Bucuresti - 25 March 2013

  Comunicat de 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L.

  Cati dintre noi nu iubesc afumarea cunoastem toate modalitatile de afumare sau doar cele traditionale? Dorim sa va prezentam tipurile principale de afumare si diferentele dintre ele, atat in timpul prepararii cat si in ceea ce priveste produsul finit ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: campinggrill.ro , afumare la cald , smoking , afumare la grill , afumare la rece , afumatoare

  Vezi toate comunicatele de presa despre afumatoare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul afumatoare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la afumatoare. Informatiile despre afumatoare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul afumatoare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la afumatoare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.