Poze Agatha christie

 • Noi volume in colectia Agatha Christie, editura Litera

  Poza: Agatha Christie - 125 de ani de la naștere. Litera continuă colecția Agatha Christie

 • descriere

  Poza: Pensiunea Agatha Christie

 • O nouă serie de autor Agatha Christie la Editura Litera!

  Poza: O nouă serie de autor Agatha Christie la Editura Litera!

 • TARA MOSS „STRĂLUCITOAREA AGATHA CHRISTIE A AUSTRALIEI”

  Poza: TARA MOSS „STRĂLUCITOAREA AGATHA CHRISTIE A AUSTRALIEI”

 • Coperta

  Poza: Crima din Orient Express, bestsellerul Agathei Christie ecranizat într-o distribuție de excepție, apare la Editura Litera, în colecția Buzz Books

 • Castiga un ceas semnat Agatha Ruiz de la Prada oferit de PRwave si Kdo.ro

  Poza: Castiga un ceas semnat Agatha Ruiz de la Prada oferit de PRwave si Kdo.ro

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul agatha christie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la agatha christie. Pozele pe tema agatha christie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul agatha christie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la agatha christie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la agatha christie.