Agenda de lucru

Definitie Agenda de lucru

Instrument care contine un ansamblu de informatii privind actiunile ce urmeaza a fi intreprinse intr-o anumita perioada, de regula zilnic, de catre o persoana cu atributii de conducere sau de executare, folosit in vederea unei mai bune organizarii a muncii sale.De regula agenda de lucru se completeaza cu un repertoar alfabetic de adrese si numere de telefon si, dupa caz, cu unele date si informatii specifice domeniului de activitate vizat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agenda de lucru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agenda de lucru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agenda de lucru. Definitiile termenilor despre Agenda de lucru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agenda de lucru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agenda de lucru.