Agent de comert

Definitie Agent de comert

Persoana care este insarcinata, in mod stabil, de unul sau mai multi comercianti dintr-o localitate sa trateze ori sa incheie operatiuni comerciale in exclusivitate intr-o localitate sau regiune bine determinata, in schimbul unei remuneratii (comision).Este un auxiliar independent, avand calitatea de comerciant. Desi activitatea agentului de comert nu este reglementata in lege, ea este larg folosita in practica. Este un auxiliar independent, nu este salariat al societatii care l-a insarcinat. Aceasta activitate se poate intalni si sub forma unor societati de comision, de agentie, asa cum prevede art.3 pct.7 din Codul Comercial.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agent de comert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agent de comert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agent de comert. Definitiile termenilor despre Agent de comert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agent de comert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agent de comert.