Agent de munca temporara

Definitie Agent de munca temporara

Societatea comerciala autorizata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei care pune provizoriu la dispozitie utilizatorului personal calificat si/sau necalificat pe care il angajeaza si salarizeaza in acest scop. Agentul de munca temporara incheie doua contracte: un contract individual de munca cu salariatul si un contract de punere la dispozitie cu utilizatorul.Practic, agentul de munca temporara se prezinta ca fiind firma de recrutare si head hunter, ce realizeaza si servicii de leasing de personal. El va prelua intreaga parte "birocratica" a raportului de munca, astfel incat utilizatorul nu are decat de incheiat contractul de punere la dispozitie.A se vedea Hotararea Guvernului nr. 938/2004 privind conditiile de infiintare si functionare, precum si procedura de autorizare a agentului de munca temporara, publicata in Monitorul Oficial nr. 589 - 01/07/2004.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agent de munca temporara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agent de munca temporara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agent de munca temporara. Definitiile termenilor despre Agent de munca temporara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agent de munca temporara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agent de munca temporara.