Agent de schimb

Definitie Agent de schimb

Persoana care executa operatiuni bursiere, pe cont propriu, dar in numele clientilor sai. Pentru tranzactiile efectuate primeste de la clienti un comision. Agentul de schimb ofera sfaturi, recomandari marilor investitori. In conditiile in care au aparut si exista firme specializate de brokeraj, pozitia agentului de schimb s-a redus considerabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agent de schimb? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agent de schimb.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agent de schimb. Definitiile termenilor despre Agent de schimb cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agent de schimb, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agent de schimb.