Agent

Definitie Agent

Reprezentant al unei institutii, regii autonome, societati comerciale, care are anumite insarcinari.Agent comercial - persoana fizica autorizata de catre o societate comerciala, regie autonoma etc. sa execute ordine de vanzare si/sau de cumparare de marfuri sau de produse in contul societatii.Agent pentru valori mobiliare - persoana fizica legal autorizata care, actionand ca reprezentant exclusiv al unei societati de valori mobiliare, executa ordine de vanzare de valori mobiliare in numele si in contul acelei societati.Agent economic - agent cu obiect de activitate de productie, de executari de lucrari si de prestari servicii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agent. Definitiile termenilor despre Agent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agent.