The VAMA Show

Locul desfasurarii: Club Tribute

Organizator: VAMA

Dupa un turneu in cele mai mari orase ale tarii, VAMA revine in Bucuresti pentru ultimul concert de club al anului. Baietii isi asteapta fanii duminica, 20 decembrie de la ora 21:30 in Club Tribute. Au inceput anul 2009 tot in Capitala, cu show exploziv si promit ca il vor incheia in acelasi mod.

Asadar, VAMA le ureaza tuturor sa aiba mereu 17 ani....infinit. Sa avem un an in care Dumnezeu nu va aparea la stiri. Iar sambata seara in oras jungla va fi ceva mai ieftina. Sa fie un 2010 in care porcul parlamentar va fi inlocuit, poate, de un suflet normal.

Pentru restul urarilor VAMA isi asteapta fanii duminica in Tribute. Biletele la concert se gasesc in reteaua Diverta, pe ticketpoint.ro si la club. Alte informatii despre concertele si muzica Vama se gasesc atat pe www.vamamusic.ro, cat si pe blogul personal al lui Tudor Chirila.

Componenta trupei Vama este urmatoarea: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Gelu Ionescu – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opris – bass.Carina Sava
0722375753

Despre AGENTIA DE VISE

Talentul anului are loc in cadrul Premiilor Ioan Chirila, singura competitie independenta care se adreseaza gazetarilor sportivi din Romania. Mai multe detalii despre concurs se gasesc pe site-ul Premiilor, www.ioanchirila.ro.

Participare: Intrare libera