Ce trebuie să faci pentru a alege cele mai bune cote la pariuri

BUCURESTI - 23 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Cu siguranță numărul celor care pariază cu regularitate este unul destul de mare. Datorită popularității și frecvenței de competiții din ligi naționale, campionate continentale sau pentru Cupa Mondială etc. cele mai multe pariuri sunt cele pe fotbal.

Ce trebuie să faci pentru a alege cele mai bune cote la pariuri?

Ce trebuie să faci pentru a alege cele mai bune cote la pariuri?

Cum pentru a paria cu cât mai multe avantaje trebuie să ții cont și de cote pariuri, ne-am gândit ca în rândurile următoare să îți oferim câteva informații pentru o selecție mai bună.

 

Cum se calculează câștigurile din cote?

Primul aspect care trebuie avut în vedere este cu siguranță câștigul din cote. Astfel cu cât acestea oferă o posibilitate mai bună de a face profit, cu atât sunt mai dezirabile. Însă pentru a face o comparație între diversele cote oferite de agențiile stradale și/sau platformele de pariuri online, trebuie să știi să le calculezi.

Formula pentru a calcula cote este: Suma mizată X cotă. Astfel pentru 100 lei jucați pe o cotă de 2,5 rezultatul este 250 de lei. Însă nu toți acești bani sunt profitul tău. Calculele corecte, presupun ca din această sumă să scazi investiția, adică 100 lei și să pui în socoteală și payout-ul.

În aceste condiții pentru suma anterior menționată profitul va fi de 150 X payout-ul.

 

Câteva criterii pentru a alege cele mai bune cote pariuri

1. Dacă vrei cote mai bune, nu omite niciodată din calcul și banii pe care îi primești efectiv, la încasarea pariului, în caz de câștig. Pentru aceasta va trebui să ții cont întotdeauna de payout-ul oferit de o agenție sau de o platformă. De regula acesta este mult mai bun pe site-urile de pariuri, motiv pentru care ele sunt preferatele de cei mai mulți jucători experimentați.

2. Dacă vrei cote mai bune optează pentru o agenție sigură și cunoscută. Pentru a câștiga clienți multe agenții pot oferi cote mai bune, dar pot recurge pentru a-și asigura profiturile, la alte modalități de a obține comisioane și rețineri din câștigurile tale. De aceea, pentru siguranță, apelează doar la agenții cunoscute, cu vechime, despre care poți afla cât mai multe informații și păreri ale clienților.

3. Optează pentru o agenție ale cărei cote le înțelegi. Cotele trebuie să fie afișate în sistemul cel mai folosit sau pe care îl preferi pentru calcule. În țara noastră este cel cu decimale sau cote europene. În cazul unei platforme online, în cazul în care afișarea se face în alt sistem, există și opțiunea de selecție a țării și a tipului de afișare a cotelor.

4. Să ai libertate în a alege varianta de pariere preferată. Oricare ar fi varianta de pariere preferată, fie că este cea de pariuri simple sau cea de pariuri duble, combinate sau cu handicap asiatic, o agenție serioasă te va lăsa întotdeauna să pariezi în metoda care îți place, fără limitări sau condiționări.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre lucrurile care fac să conteze cu adevărat cotele bune, este bine să dispui și de o sursă serioasă de analize și pronosticuri, așa cum sunt ponturi pariuri azi.

Nu pierde niciodată din vedere specificul și riscurile parierii. Joacă responsabil și doar dacă ai peste 18 ani.