DailyDriven anunță primul site de review-uri auto publicate de posesori de mașini

BUCURESTI - 8 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

DailyDriven.ro este singurul loc din online-ul românesc în care posesorii de automobile se adună exclusiv pentru a le împărtăşi persoanelor interesate informaţii importante despre maşinile deţinute - punctele forte, punctele slabe şi motivele care i-au determinat să aleagă un anumit model şi nu un altul.

DailyDriven anunță primul site de review-uri auto publicate de posesori de mașini

DailyDriven anunță primul site de review-uri auto publicate de posesori de mașini

Achiziționarea unei maşini la mâna a doua nu este nici pe departe o loterie, aşa cum își imaginează foarte mulţi. Să cumperi un autovehicul second hand bun sau, dimpotrivă, unul cu probleme, nu ține de noroc, ci de informarea temeinică a cumpărătorului înainte de a lua decizia de cumpărare. De la stabilirea bugetului și până la semnarea actelor finale este vorba despre un proces etapizat, iar cumpărătorul nu trebuie să omită niciun pas dacă îşi doreşte o maşină durabilă, care merită banii.

Avantajele review-urilor realizate de posesori de modele auto similare

Fiecare maşină are particularităţile sale și costuri de întreţinere diferite. În plus, de-a lungul timpului pot apărea diverse probleme de la un model la altul. Cei care doresc să-şi achiziţioneze un anumit model trebuie să caute înainte informaţii privind fiabilitatea acestuia, costurile ce pot apărea şi experienţa de conducere în ansamblu. Informaţii concrete, exprimate prin review-uri  pot fi oferite de un alt posesor al unui model similar, care poate povesti ce experienţe a întâmpinat conducând maşina zi de zi. 

Părerile reale, rezultate din experiențautilizării unei mașiniîntr-o perioadă îndelungată de timp, sunt mult mai concludente faţă de recomandările făcute de producător. Consultând review-urile făcute de posesorii de maşini, cei interesați să-şi cumpere un automobil la mâna a doua pot face o estimare a costurilor viitoare de întreţinere, dar şi a aşteptărilor pe care trebuie să le aibă în legătură cu acestaPractic, vor obține sfaturi achiziție auto prețioase.

Nu în ultimul rândprin citirea a cât mai multor review-uri se pot obține ponturi privind locurile de achiziţie, dotările necesare şi gradul de recomandare al persoanelor care deja au avut experienţe cu o anumită maşina.

 

DailyDriven, sfaturi utile de la posesori

Pe DailyDriven posesorii de automobile au construit deja o comunitate impresionantă din dorinţa de a-i ajuta pe cei ce se afla în căutarea unei maşini. Site-ul este o resursă importantă pentru şoferi, cuprinzând informaţii despre costurile pieselor de schimb şi de întreţinere, cele mai dese probleme ce apar la diverse modele de maşini, sfaturi şi ponturi. De asemenea, aici sunt povestite diferite experienţe ale proprietarilor de autovehicule şi se poate verifica fiabilitatea reală a anumitor branduri şi modele.

 

Cei interesaţi să afle cât mai multe informații despre maşini la mâna a două trebuie să solicite cât mai multe păreri privind un anumit model. Deşi părerea mecanicului este cea mai importantă şi cântăreşte cel mai mult în decizia finală, de un real ajutor este şi opinia unei persoane care a condus tipul respectiv de maşină şi s-a ocupat de întreţinerea ei.

 

Comunitatea creată în jurul site-ului DailyDriven este tot mai mare, fiind permanent îmbogăţită cu review-uri la diverse modele. Site-ul este deja o enciclopedie pentru cei care au hotărât să-şi cumpere o maşină la mâna a doua şi nu ştiu pentru ce model să opteze.