Igienizare aer conditionat auto cu ozon - Ozonificare clima auto

BUCURESTI - 7 iulie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Pe măsură ce ne petrecem tot mai mult timp în mașinile noastre, calitatea aerului din interiorul acestora devine o preocupare majoră.

Igienizare aer conditionat auto cu ozon - Ozonificare clima auto

Igienizare aer conditionat auto cu ozon - Ozonificare clima auto

În acest sens, serviciul de igienizare aer conditionat auto și igienizare aer conditionat auto cu ozon oferit de Curatare Tapiterie Auto Bucuresti reprezintă soluția ideală pentru a menține un mediu curat și sănătos în interiorul vehiculului tău.

Ozonul este cel mai puternic oxidant și dezinfectant disponibil pentru tratamentul soluțiilor apoase și amestecurilor gazoase, eliminând agenții patogeni în câteva secunde. Este suficient de solubil și stabil astfel încât proprietățile sale de oxidare sau de dezinfectare pot fi utilizate în întregime. După ce stratul de ozon se oxidează sau dezinfectează, se descompune în oxigen. În faza gazoasă, este un dezinfectant dovedit pentru o varietate de materiale cu miros. Aplicarea stratului de ozon la orice mediu (lichid sau gazos), nu necesită adăugarea altor substanțe chimice. De altfel, igienizarea de aer condiționat auto cu ozon este recomandată pentru a distruge mucegaiul și sporii de mucegai.

Serviciul de igienizare aer condiționat auto cu ozon are un preț de 200 lei și elimină mirosul de fum de țigară, mirosul de foc și ars, virușii și bacteriile. În plus, igienizarea aerului condiționat auto face ca atmosfera din habitaclu să fie plăcută. În funcție de nevoile tale, există și alte opțiuni disponibile, cum ar fi igienizarea microbuzului pentru 250 lei, igienizarea autobuzului pentru 300 lei și igienizarea spațiilor casnice începând de la 250 lei.

Tratamentul de igienizare auto la domiciliu prin ozonificare îmbunătățește calitatea mediului ambiant și oxidează compușii organici. Acest serviciu este oferit la tine acasă, cu un timp de execuție rapid și un rezultat garantat. Igienizarea auto cu ozon are un timp de execuție de la 20 de minute până la 60 de minute. În cazul suprafețelor casnice, se poate ajunge până la câteva ore. Unele mirosuri necesită mai întâi îndepărtarea și curățarea manuală, la final, cu ajutorul ozonului obținem suprafețele igienizate.

Avantajele ozonificării sunt numeroase. Procesul de igienizare aer condiționat auto până la filtru cu ozonificarea aerului are efect rapid și garantat. Ozonificarea elimină virușii, bacteriile, mirosul neplăcut din aer, distruge E-coli și Listeria. La finalul etapei de igienizare auto, ozonul se descompune în aer în aproximativ treizeci de minute. În cazul suprafețelor casnice, timpul este de la treizeci de minute până la o oră. Serviciul de ozonizare reprezintă soluția potrivită pentru sănătatea și confortul tău.

În concluzie, igienizarea aerului condiționat auto cu ozon este o soluție eficientă și accesibilă pentru a menține un mediu curat și sănătos în interiorul vehiculului tău. Este un proces rapid, eficient și ecologic, care elimină mirosurile neplăcute și agenții patogeni, îmbunătățind astfel calitatea aerului pe care îl respiri în timpul călătoriilor tale.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o igienizare a aerului condiționat auto cu ozon, nu ezitați să contactați echipa Curatare Tapiterie Auto Bucuresti la numărul de telefon 0721 435 776 sau prin e-mail la adresa office@curataretapiterieautobucuresti.ro. Ei sunt gata să vă ajute să vă îmbunătățiți experiența de condus și să vă asigurați că respirați un aer curat și sănătos în timp ce vă deplasați.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-edcora/igienizare-aer-conditionat-auto-cu-ozon-ozonificare-clima-auto