Rafturi pentru depozitare ușoară și rafturi pentru magazine

BUCURESTI - 17 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Astăzi, rafturile metalice pentru depozitare ușoară sunt un mijloc versatil pentru depozitarea mărfurilor de diferite dimensiuni.

Rafturi pentru depozitare ușoară și rafturi pentru magazine

Rafturi pentru depozitare ușoară și rafturi pentru magazine

Poți utiliza rafturi metalice nu numai în birouri, depozite sau garaje, ci și pe balcoane și cabane de vară. Utilizarea unor astfel de structuri prefabricate, rapide, va reduce costurile de transport. Cumpărătorului i se oferă un model de bază al raftului, precum și posibilitatea de a cumpăra elemente suplimentare pentru a optimiza zona de lucru a camerei, de exemplu, cu rafturi metalice de tip consolă. Pentru fixarea rafturilor se folosesc colțuri, care conferă structurii rigiditatea necesară. Găurile pentru fixarea rafturilor sunt situate la o distanță de 30 mm. Dacă încăperea în care este necesar să instalezi raftul are o podea neuniformă, atunci pentru a rezolva această problemă, este necesar să achiziționezi în plus suporturi reglabile. 

Rafturile și plăcile structurii sunt acoperite cu un strat de pulbere polimerică de culoare gri deschis, colțurile sunt zincate, iar baza picioarelor este din plastic. Sarcina maximă admisă pe secțiunea principală a rafturilor pentru depozitare ușoară este de 750 kg, iar sarcina distribuită admisibilă pe raft depinde de model și poate fi de 60, 80, 120, 170 și 220 kg. Pentru ușurința transportului, toate produsele sunt livrate clienților demontate, în ambalaje sigure. Pentru asamblarea structurii, se utilizează o conexiune cu șurub M6. Un adaptor suplimentar îți va permite să mărești lungimea stâlpilor. În pachet vei găsi un set de elemente de fixare, precum și instrucțiuni detaliate de asamblare. Fiecare rack  include colțuri (3 niveluri, 2 pentru un nivel), un rulment de împingere din plastic și seturi de elemente de fixare (piuliță + șurub). 

Rafturi metalice pentru magazine

Aproape fiecare punct de vânzare cu amănuntul sau depozit modern folosește în mod activ o varietate de rafturi cu o bază metalică. Astfel de structuri pliabile nu sunt mai puțin populare atunci când se completează încăperi private. La urma urmei, datorită unei acoperiri speciale cu pulbere, suprafața raftului metalic este foarte rezistentă la coroziune. Acest lucru permite operarea în siguranță, depozitarea pe termen lung a diferitelor articole - de la materii prime alimentare la vopsele și lacuri „agresive”. În plus, cererea crescută de module de rafturi se datorează capacității lor de a depozita sarcini destul de masive, cu economii semnificative în spațiu utilizabil. Prin urmare, rafturile metalice pot fi utilizate oriunde.

Scopul este determinat de componente

Unitatea de rafturi metalice standard este o structură versatilă constând dintr-o bază de suport robustă și rafturi. În plus, raftul este echipat cu un perete tipografic în partea din spate, cârlige, separatoare, elemente suspendate. În funcție de forma componentelor, se disting mai multe tipuri de rafturi, printre care: rafturi metalice de tip console, pentru depozitarea încărcăturilor lungi; rafturi metalice mobile pentru arhive, stocarea cărților din biblioteci, expoziții muzeale etc.; rafturi metalice pentru depozitarea mărfii, fiind echipate cu paleți speciali; rafturi metalice universale (pentru depozitarea tuturor tipurilor de bunuri). Ultimul tip de rafturi metalice include și modele de garaj. Sunt ideale pentru depozitarea sculelor, accesoriilor auto (inclusiv roți de diferite diametre) și o varietate de articole de uz casnic.