Eveniment Singles - Excursie Singles

Locul desfasurarii: Prislop

Organizator: Agentia Mira

Eveniment Singles - Excursie Singles

O Duminica Impreuna – 19 octombrie - O “Execursie Inedita” – Paseste alaturi de Agentia Mira si de Grupul MiraSingles intr-o alta lume – diferita de cea reala pe care o cunosti -  o lume cu totul noua – o lume unde spiritualitatea se imbina cu iubirea, unde intr-un moment de pietate esti mai aproape de secretele sufletul tau. Nu este o excursie cu servicii matrimoniale asa cum v-am obisnuit – este ceva cu totul inedit. Rezervari in limita locurilor disponibile. www.mirasingles.eu, 0264458094; 0757643978 Nu sms.

Despre AGENTIA MATRIMONIALA MIRA

Petrece Revelionul in Cluj-Napoca. Nu incepe noul an in singuratate ! Revelionul 2016 organizat de Grupul Mira Singles si Agentia Mira impreuna cu alti Singles ! Acum ai ocazia sa iti schimbi destinul intrand in Noul An poate alaturi de persoana mult asteptata. De ce sa iti petreci revelionul singur, cand poti avea parte de fericire si iubire in seara de noul an. 0264458094 / 0757643948. Nu SMS.

Confirmare pana la data: 19 octombrie 2014

Participare: Taxa de participare