HART Human Resource Consulting, prima companie de consultanta in managementul carierei, s-a lansat oficial in Romania

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Agentia No Surprises

HART Human Resource Consulting, prima companie de consultanta in managementul carierei, s-a lansat oficial in Romania

Bucuresti, 23 Noiembrie 2006 - HART HUMAN RESOURCE CONSULTING anunta lansarea oficiala a primei companii de consultanta in managementul carierei, care isi propune ca tema strategica asistarea partenerilor sai in cresterea eficientei organizationale prin maximizarea performantelor individuale si alinierea la contextul de afaceri.
Lansarea oficiala a companiei HART Human Resource Consulting a avut loc in cadrul unei conferinte de presa in data de 23 noiembrie 2006, la sediul acesteia din strada Gr. Alexandrescu Nr. 42, Bucuresti.
Fondata in 2006, HART Human Resource Consulting este prima firma de consultanta in managementul carierei care ofera servicii atat la nivel de companie, cat si la nivel individual.
Printre solutiile oferite pentru clientii corporate se numara asistarea in designul sistemului de management al carierei, de la punctul de atragere a persoanelor valoroase in organizatiile partenere (serviciu oferit prin divizia de executive search& selection) pana la crearea de planuri de diagnoza si dezvoltare a carierei la nivel organizational, implementarea de centre de evaluare, dezvoltare si training.

In plus, un loc aparte il vor avea programele de instruire si formare in resurse umane, recrutare, selectie si evaluare, gestiunea si dezvoltarea carierei, pentru manageri si specialisti, sustinute de consultantii practicieni ai HART Human Resource Consulting, in spatiul special amenajat din incinta locatiei firmei.

Pentru clientii persoane fizice, compania ofera consiliere in cariera, seminarii de dezvoltare personala, sesiuni de managementul carierei. Pachetele de evaluare si consiliere vor avea in primavara anului 2007 si un corelativ in plan virtual, prin intermediul website-ului interactiv al HART Human Resource Consulting.

“Vor exista, pentru partea de solutii la nivel individual, pachete diferite in ceea ce priveste complexitatea si componenta, dar si nivelul de adresabilitate (programe pentru tinerii profesionisti, programe pentru managerii de linie).

De martisor, in 2007, vom avea oferta completa de solutii in managemetul carierei pentru segmentul de persoane fizice. Tot atunci clientii nostri vor avea intr-un corp special amenajat din locatia noastra un prim HR Cafe™: un spatiu dedicat sesiunilor de consiliere cu un caracter mai putin formal, un loc de socializare cu consultantii nostri.

Totodata, ne propunem sa avem un rol de indrumare si formare pentru anumite segmente din piata de forta de munca din Romania, prin serviciile noastre de consiliere si consultanta”, a mai spus Madalina Didea.

“HART HR Cafe™ va fi un spatiu de informare despre cariera si dezvoltare, dedicat clientilor nostri. Vom pune la dispozitia acestora materiale despre gestiunea carierei, dezvoltare profesionala, subiecte legate de activitatea de resurse umane, precum si acces on line la aceste informatii”, a completat Liviu Constantinescu, Manager Divizia Consultanta in cadrul HART HR Consulting.

“Livrarea rezultatelor catre parteneri in timpul asumat, profesionalismul si standardele etice inalte sunt valori in care credem si care influenteaza fiecare aspect al activitatii si vietii noastre profesionale.
Ne concentram eforturile pentru a-i ajuta pe partenerii nostri sa identifice pozitiile cheie din cadrul organizatiilor lor si consecutiv sa atraga, sa recruteze, sa mentina si sa dezvolte cu ajutorul nostru pe cei mai talentati si potriviti oameni cu valorile organizationale”, declara Madalina Didea, Managing Partner la HART Human Resource Consulting.

HART Human Resource Consulting este o companie cu capital romanesc, in plina dezvoltare, care beneficiaza de sustinere financiara puternica, cu obiective foarte ambitioase pentru anul 2007.

“Piata de consultanta in gestiunea si dezvoltarea carierei din Romania este inca in faza de pionierat, astfel ca expertiza internationala va contribui in mare masura la implementarea de standarde de calitate. Prin urmare, suntem determinati sa aducem cele mai bune practici in acest domeniu. In acest moment, suntem in negocieri pentru incheierea in prima jumatate a anului viitor de parteneriate cu companii de profil din strainatate. Parteneriatele se vor concentra in primul rand pe zone in care am identificat nevoi stringente pentru piata romaneasca, in special pe partea de instrumente, metode si metodologii utile in consilierea profesionala, managementul carierei si dezvoltarea organizationala,” declara Madalina Didea

HART Human Resource Consulting propune un model aparte de companie de consultanta in resurse umane, care va fi dominat de transparenta in actiuni, creativitate in abordare si exemplificarea serviciilor oferite prin realitatile organizationale proprii.

“Ne propunem sa cream in interiorul organizatiei HART acel mediu pe care il vom propune mereu prin solutiile noastre clientilor. Ne dorim sa devenim un model de gestiune si dezvoltare a carierelor consultantilor nostri. Speram sa fim curand un reper in piata de servicii de consultanta de resurse umane ca angajator. Ne bucura mult ca de la inceput suntem contactati de profesionisti care doresc sa ni se alature in acest drum ambitios “ a declarat Madalina Didea, Managing Partner la HART Human Resource Consulting.

In prezent, HART HUMAN RESOURCE CONSULTING are o echipa de 6 consultanti, in mare parte psihologi cu experienta in consultanta, resurse umane si business. Consultantii HART au toti calificari si cursuri in sfera psihologiei organizationale, dar si o experienta de lucru pe proiecte complexe si variate de dezvoltare organizationala pentru parteneri din domenii de activitate diverse.

HART isi propune ca pana la jumatatea anului viitor sa dubleze numarul de consultanti, organizandu-se in interior pe centre de competente si de profit. Consultantii HART vor avea zone de expertiza comune, dar si arii de specializare clare, pentru a oferi clientilor companiei servicii de inalta calitate si credibilitate.


Adela Szatvanyi
Event Manager

Adela Szatvanyi
Str. G-ral Grigorie Ipatescu nr.14, 021 2529835

Despre AGENTIA NO SURPRISES

Cine este Agentia No Surprises?
Agentia No Surprises, agentie organizatoare de evenimente cat si prestatoarea unei game complete de produse si servicii – Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party, Nunti si Botezuri, de 12 persoane pana la .... 8.000 persoane pentru clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pfizer, Triton Cargo ... sunt cartea noastra de vizita.

Ce ofera Agentia No Surprises?
Oferim tot ceea ce tine de organizarea unui eveniment, de la decoratiunile speciale indiferent ca este vorba de o ploaie de lumini, cascada de flori sau skirtinguri din tafta regala) sau tematice (moara de vant impreuna cu faldurile din catifea rosie dau tonul unei autentice petreceri Moulin Rouge), sonorizarea evenimentului, producerea unui concert live a unui solist de muzica populara sau ...rock, pana la aparitia spectaculoasa a unui clown care sa insufleteasca o petrecere de copii.

Participare: Intrare libera